BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB

Sponsor – samarbejde – B2B
Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret, tror på at netværksadgang kan gøre en forskel og sidst, men ikke mindst, ejer en smule interesse for fodbold, kan et samarbejde med Vejle Boldklub blive en spændende og anderledes del af din virksomheds markedsføringsmix.

Fodbold har som ingen anden sportsgren formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn. Sporten er med afstand den mest eksponerede i vores samfund med daglig omtale i såvel trykte som elektroniske medier.

Ud over den signalværdi, der ligger i at få sit navn forbundet med en fodboldklub, åbner et sponsorat dog også op for et par andre lige så spændende muligheder for moderne relationsmarketing. Som sponsor får du dels adgang til et meget attraktivt erhvervsforum samt mulighed for at indbyde dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere til unikke oplevelser.

Individuelle tilpassede løsninger
Udgangspunktet for et frugtbart samarbejde er at sikre, at vi tager udgangspunkt i de behov, der er kendetegnende for netop din virksomhed.

Eksponering gennem Vejle Boldklub  – vejen til kunderne

Fodbold er ekstremt medieintensivt. Mediernes bevågenhed er omfattende, og såvel Vejle Boldklub som vores sponsorer eksponeres meget og ofte. Vi tilbyder synlighed både på og udenfor banen, og mulighederne er mangfoldige og spænder bredt fra bander, annoncer, bannerreklamer, kampsponsorater og eventmarkedsføring.

Bliv en del af et godt sammenspillet team

Som sponsor i Vejle Boldklub opnår man fra repræsentantskabsniveau adgang til vores B2B netværk. Et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed til at udbygge professionelle forbindelser. Vi styrker gennem en række aktiviteter kontaktmulighederne mellem vores sponsorer, og de forretningsmæssige perspektiver dyrkes blandt andet gennem en række attraktive arrangementer fordelt over hele året.

Styrk relationerne til kunder, leverandører og medarbejdere

Vejle Boldklub er leverandør af masser af spænding og jubel til et begejstret og medlevende publikum før, under og efter VB's kampe. VIP arrangementer i forbindelse med vores hjemmekampe byder på en unik mulighed for at tilbyde ens samarbejdspartnere en anderledes totaloplevelse, der givet vil blive husket.

Vi kommer gerne med et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed, og du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP