VB ERHVERVSKLUB

Erhvervsklubbens medlemmer har betydet mange nye og gode samarbejdsrelationer – ofte med det at bakke op om Vejle Boldklubs udvikling som det vigtigste. Vi har ligeledes skabt mange gode oplevelser for medlemmerne.

Vejle Boldklub er i fremgang og i en positiv og rivende udvikling på alle fronter. Udviklingen betyder, at vi oplever en stigende interesse for Erhvervsklubben. Erhvervsklubben er i dag oppe på ca. 450 medlemmer.

Erhvervsklubben er en vital del af forretningsudviklingen af Vejle Boldklub. Via det stærke netværk sikrer vi et solidt fundament for fremtiden. Det er salgsafdelingens vision at sikre, at alle medlemmer opnår et godt udbytte af medlemskabet. Kvalitative arrangementer i et uformelt miljø, hvor netværk og relationer til hinanden er højt prioriterede.

Et medlemskab i Erhvervsklubben skal være et aktiv for medlemmerne - en del af et vigtigt netværk, en del af kunde- og medarbejderplejen eller et ønske om profilering af virksomheden.

Som erhvervsklubmedlem i Vejle Boldklub har du mulighed for at være medlem med et kort til kr. 25.000 og to kort til kr. 30.000.

Vores mål er at generere nye medlemmer igennem det eksisterende netværk. Det stiller krav til, at vi alle er aktive i forhold til at deltage og udvide netværket. Et forum for beslutningstagere fra alle brancher giver dynamik. Det betyder bedre udbytte af deltagelse i arrangementerne.

Vi lægger vægt på at sammensætte varierede programmer til hjemmekampe. Ud over det planlægger vi også eksterne arrangementer for Erhvervsklubben.

Vi vil gerne skabe en atmosfære af hygge, hvor venskaber knyttes, og kontakter skabes. Det skal ske samtidig med, at vi er sammen om vores store lidenskab – fodbold.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 7. maj 2017 kl. 13.45

Division