Kampfakta

FC Fredericia - Vejle Boldklub 3-1 (1-1)
35. 1-0 Denis Fazlagic
38. 1-1 Imed Louati
78. 2-1 Mathias Hebo Rasmussen
86. 3-1 Oliver Feldballe

Tilskuere: 1.092
Dommer: Jesper Nielsen

Indskiftninger:
70. Imed Louati ud Sebastian Bruhn ind
84. D'Avila Ba Loua ud Lucas From ind
90. Allan Sousa ud Patrick Rasmussen ind

Kort:
73. Allan Sousa (gult kort)

Debutant: Sebastian Bruhn, Lucas From

Klart nederlag til FC Fredericia

VB tabte sæsonens sidste kamp med 3-1 til FC Fredericia efter 1-1 ved pausen. Imed Louati udlignede på et straffespark begået mod ham selv inden pausen, men i de sidste 45 minutter afgjorde hjemmeholdet kampen og vandt fortjent. Der var debut til unge Sebastian Bruhn og Lucas From.

Cheftræner Andreas Alm havde flere rokeringer på holdet i sidste runde-kampen på Monjasa Park. I forsvaret var Yue Xin rykket over i højre side, mens Viljormur Davidsen huserede i venstreside. I midterforsvaret rykkede Anders Egholm ind for karantæneramte Egeris, mens Lucas Maia spillede for Kerim Memija.

På midtbanen var Arbnor Mucolli med for Gaël Ondoua centralt, mens D’Avila Ba Loua spillede i højre side. Helt fremme i angrebet spillede Allan Sousa for Dominic Vinicius. Den brasilianske topscorer sad udenfor med karantæne i sæsonafslutningen. På bænken havde Andreas Alm fundet plads til de unge talenter Sebastian Bruhn og Lucas From, der var mulige debutanter.

Hos FC Fredericia havde cheftræner Jesper Sørensen fundet plads til Denis Fazlagic i startopstillingen. Den tidligere VB-spiller er eneste mand med førsteholdskampe i Nørreskoven hos dagens modstander. Benjamin Hansen og Niclas Nymand, der begge har spillet ungdomsfodbold i Vejle, var også en del af holdet hos FC Fredericia.

Opgøret på en solbeskinnet Monjasa Park havde FC Fredericia som det mest dominerende hold før pausen. VB havde tidligt et godt optræk, da Viljormur Davidsen kom med frem i Agon Mucollis side, men indlægget sendte FC-forsvaret ud til hjørne. Morten Beck Andersen var først til at være nærgående for hjemmeholdet, men divisionsbomberen måtte se Pavol klare. På det efterfølgende hjørne, kom samme Beck op, men forsøget gik over mål.

Hjemmeholdet kombinerede godt i sommervarmen og det var især trioen med Oliver Feldballe, Morten Beck Andersen og Mathias Hebo Rasmussen der gav gæsterne sved på panden. Feldballe var i spillehumør i venstreside, hvilket fik VB til at bytte de to backs midtvejs i halvlegen. På et af halvlegens mange hjørnespark fik FC en mulighed tæt under mål, men Pavol klarede med en god fodparade. FC trykkede videre og en velspillende Hebo prøvede igen, men slovakken kom imellem. Modsat havde VB også enkelte optræk. På et af dem fik Allan Sousa afsluttet i feltet, men forbi mål.

I det 25. minut var Oliver Feldballe igen på spil. Den venstrebenede kant trykkede af langt udefra og fik et godt touch på bolden, som Pavol sendte til hjørne. På hjørnesparket kom en umarkeret Hebo op, men lige over mål. Efter en halv time var Agon Mucolli på spil igen, men på indlægget ramte Louati ikke bolden godt og den strøg ved siden af mål.

Efter at have sværmet rundt om VB’s mål i et par minutter med halve og hele chancer til følge, kom Fredericia foran i det 35. minut. Værterne byggede et angreb op over højre side, kom til indlæg i modsatte side ved Fredsted, hvor der blev sigtet efter Fazlagic. Den tidligere VB-spiller fik bolden i feltet og med et godt yderligt spark, scorede han til 1-0 via stolpen. To minutter senere udlignede VB til 1-1. I en omstilling kombinerede Louati med Sousa og var fri i feltet, hvor Oliver Fredsted gik i ryggen på ham. Straffespark. Herpå udlignede tuneseren Louati sikkert. Pause og stillingen 1-1, er resultat VB kunne være mest tilfredse med.

Fem minutter efter pausen burde Fredericia være kommet på 1-0, men overliggeren stod i vejen. Det var forsvarsspilleren Benjamin Hansen der skød i feltet, men på træværket. To minutter senere havde Morten Beck bolden i mål, men Denis Fazlagics aflevering ind til Morten Beck blev vinket offside. Senere skød Hebo fra distancen, men lige forbi mål.

Generelt sad Fredericia på spillet og chancerne, men Pavol Bajza var et stort aktiv for VB denne eftermiddag bag voldene og det var primært slovakkens skyld, at VB levede så længe i opgøret. Efter en time var Feldballe på spil igen i venstre side. Han tippede den tilbage i feltet til Hebo, der med en first-timer hamrede bolden i favnen på Bajza. Minuttet efter var Feldballe tæt på igen, men hovedstødet tog overliggeren og gik ud til målspark. I begge halvlege var der på grund af varmen indlagt vandpause midtvejs. Tolv minutter før tid gik den ikke længere for VB, der måtte se Mathias Hebo score til 2-1. Efter en omstilling i højre side fandt FC en god aflevering Hebo i boksen, der afsluttede klinisk i nettet uden chance for målmanden. Målet tog den sidste luft ud af VB, der aldrig fik svaret igen eller nærmet sig en målchance.

I det 81. minut skulle FC have scoret til 3-1. I det samme angreb havde FC flere nærgående afslutninger, men først måtte Morten Beck se en god chance reddet, inden Mikkel Knudsen hamrede lige på Bajza fra klods hold. I et af få VB-forsøg efter pausen havde den indskiftede debutant Sebastian ”Sebbe” Bruhn et forsøg, men bolden gik over mål. Seks minutter før tid fik ”Sebbe” selskab af en anden debutant, da unge Lucas From entrerede banen for D’Avila Ba Loua i venstre side.

Fire minutter før tid scorede banens bedste, Oliver Feldballe, til 3-1. Han trak ind i banen i venstre side og piskede bolden fladt i nettet til slutresultatet. Lucas From nåede at fremtvinge et hjørnespark overfor Mikkel Knudsen, men det var spildte kræfter i varmen. I en præstationsmæssigt svingende sæson tabte VB den sidste kamp til FC Fredericia, der var gæsterne sjældent overlegne og sejren var vel et mål for lille set over 90 minutter.

Forude venter tre ugers sommerpause, inden spillerne møder ind til forberedelserne til sæsonen 2017-18 der sparkes i gang søndag den 30. juli.

Vejle Boldklubs startopstilling:
Pavol Bajza

Yue Xin
Anders Egholm
Lucas Maia
Viljormur Davidsen (anfører)

D’Avila Ba Loua
Jacob Schoop
Arbnor Mucolli
Agon Mucolli

Allan Sousa
Imed Louati

Bænken:
Michael Lansing (m)
Kim Elgaard
Oliver Drost
Gaël Ondoua
Patrick Rasmussen
Lucas From
Sebastian Bruhn

FC Fredericia (4-4-2): Thomas Mikkelsen – Frans Dhia Putros, Benjamin Hansen, Mads Eriksen (63: Mikkel Knudsen), Oliver Fredsted – Denis Fazlagic (72: Niels Letort), Mathias Hebo Rasmussen, Christian Sørensen, Oliver Feldballe (90: Niclas Nymand) – Dennis Høegh, Morten Beck Andersen
Træner: Jesper Sørensen.

Kort:
38. Oliver Fredsted (gult kort)
45. Christian Sørensen (gult kort)

Tekst: Lars Christensen.


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1

FC Fredericia-Vejle Boldklub

35. 1-0 Denis Fazlagic
38. 1-1 Imed Louati (straffespark)
78. 2-1 Mathias Hebo Rasmussen
86. 3-1 Oliver Feldballe
Tilskuere: 1.092
Dommer: Jesper Nielsen

Læs kampreferat

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: