KØRSELSVEJLEDNING

Kørselsvejledning til Vejle Stadion

Adgang med offentlige busser:
Regionale ruter fra nord. Stå af på Horsensvej ved Moldevej (Nørremarkskirken). Kryds under Horsensvej via fodgængertunnellen og gå til højre. Gå ad Nørre Allé, drej til højre ad Nørremarksvej og fortsæt ad Helligkildevej, indtil stadion kommer på venstre hånd. Gåtid ca. 10 minutter.

Køreplaner: www.sydtrafik.dk

Adgang til fods for gæstende tilskuere:
Fra Vejle Trafikcenters hovedindgang: Drej til højre mod Havnegade.

Gå til højre ad Havnegade, til venstre (ved rundkørsel/Føtex) ad Østerbrogade til højre ad Horsensvej, følg vejen til Roms Hule og gå til højre ved Roms Hule, så kommer du direkte til Vejle Stadion.

Gåtid ca. 30 min

Parkering
ALLE parkeringspladser foran det gl. Vejle Stadion er forbeholdt Vejle Boldklubs gæster samt pressen.

Det anbefales, at lokale parkerer ved Nørremarkscentret på den anden side af Horsensvej. Fra Horsensvej drej ad Moldevej ved Nørremarkskirken. Nørremarkscentret følger umiddelbart efter til højre. Gåtid ca. 15. minutter.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Sæsonen 2017-18 begynder søndag den 30. juli.

Division

Kampkalender