Medieansvarlig

Akkreditering
Via email: hth@vejle-boldklub.dk

Akkreditering
For at garantere adgang for relevante sportsmedier og for at holde useriøse medier væk fra pressepladserne, skal alle mediefolk, som ønsker at overvære Vejle Boldklubs hjemmekampe akkrediteres.

Kriterium for akkreditering
Man skal i princippet være medlem af Danske Sportsjournalister for at sikre sig akkreditering til presserummet eller mixed zone efter kampen. Dokumentation skal vises på kampdagen mod forlangende. Den medieansvarlige har desuden ret til at godkende medierepræsentanter (f.eks. fra klubmedier eller lokale medier), som ikke er medlemmer af Danske Sportsjournalister.

Deadline for akkrediteringsansøgninger
Deadline for ansøgning om akkreditering er senest torsdag før en weekendkamp og senest mandag før en midtugekamp eller DBU’s landspokalturnering.

Hvornår får du svar på din ansøgning?
Klubberne tilstræber at udsende svar på alle akkrediteringsansøgninger senest dagen efter deadline for ansøgninger til hver enkelt kamp.

Faciliteter
Super flash zone: Super flash-interviews foregår ved sidelinjen efter kampen. Kun adgang i spillertunnellen og flash zone (se nedenstående) for rettighedshavere.

Flash zone: Flash interviews for rettighedshavere foregår ved TV-væggen i spillertunnellen. Kun adgang for rettighedshavere i flash zone (området i spillertunnellen og til og med lågerne efter henholdsvis de to omklædningsrum).

Mixed zone: Findes i foyeren i hovedbygningen. Der er ikke adgang for pressen i Vejle Boldklubs omklædningsrum (dette gælder også på udebane). Fra pressepladserne går man via mellemgangen mellem de to lounger ned af trappen til foyeren for at komme til mixed zone.

Presserum: Journalister og fotografer skal benytte Indgang B på TRE-FOR tribunen. Presserummet er til venstre lige efter indgangen.

Internet: I presserummet vil der være mulighed for trådløs og fast opkobling for journalister og fotografer. Internettet er til fri afbenyttelse.

Presseindgang: Journalister og fotografer skal benytte indgang B på TRE-FOR tribunen. Presserummet er til venstre lige efter indgangen.

Presseparkering: Presseparkeringspladser forefindes – som tidligere - på det grønne areal overfor det gamle stadion/tennisbanerne.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP