4-1 nederlag i Randers

Vejle Boldklub Kolding førte 1-0 i Randers ved pausen. Men efter pausen viste hjemmeholdet klassen og vandt fortjent 4-1.

Hjemmeholdet startede med et giftigt frispark fra anfører Søren Pedersen i det 2. minut, men Kristian Fæste parerede fint i en indledning med stort Randers-pres. Det førte i det 8. minut til et hjørnespark. Det blev dog ikke udført specielt godt af Kasper Lorentzen, og så var det en smal sag for anfører Kielstrup at cleare.

Med ti minutter spillet fik hjemmeholdet en kæmpe mulighed efter en god omstilling, men Jonas Kamper sparkede over i feltet. I den modsatte ende havde Jeppe Andersen og Thomas Mikkelsen skudforsøg forbi mål.

Randers FC kom til et godt angreb efter tyve minutters spil, som Kristian Fæste og Vejle-Kolding defensiven i fællesskab fik reddet tæt under mål. Kort efter havde farlige Frank to kæmpe muligheder, men han henholdsvis headede forbi og helkiksede sin afslutning på de to forsøg.

Halvvejs i første halvleg headede Jonathan Neftali over tæt under mål efter godt forarbejde af indskiftede Andreas Albers, der tidligere havde afløst en skadet Fazlagic. Thomas Mikkelsen var kort efter lige ved at få en friløber, da en lang fremlægning snød Randers-defensiven. Desværre mistede angriberen balancen i aktionen.

Efter 32 minutters spil iscenesatte Steffen Kielstrup et godt angreb, som endte med en afslutning fra Azer Busuladzic. Den voldte dog ikke David Ousted problemer. I denne periode af opgøret var Vejle-Kolding rigtig godt med, og med ti minutter til pausen kom gæsterne til deres største mulighed i første omgang. Andreas Albers smed en perfekt bold ind i panden på Jeppe Andersen, der fra tæt hold headede forbi. En kæmpe chance.

I den modsatte ende testede Kasper Lorentzen stolpen med et hug fra distancen, men i stedet blev det gæsterne, der bragte sig foran kort efter. Azer Busuladzic tog chancen fra distancen, og på nærmest forunderlig vis fumlede Randers-keeper David Ousted bolden i mål til Vejle-Kolding føring 1-0. Et mål, der må give målmanden mareridt.

Føringen kom stik mod spil og chancer set over hele halvlegen, og Frank Kristensen var en stor synder for hjemmeholdet inden pausen.

Randers tog konsekvensen af Vejle Boldklub Koldings føring og skiftede Lasse Riise og Remco van der Schaff ind fra anden halvlegs start. Sidstnævnte smed efter seks minutters spil det indlæg, der til sidst endte ved bagerste stolpe, hvor Jonas Kamper kunne heade udligningen i mål. Scoringen kom lidt som en udløber af det dommedagshug som Lasse Riise kort inden sendte på træværket bag Kristian Fæste.

Udligningen gav hjemmeholdet momentum, og Vejle Boldklub Kolding havde svært ved at modstå presset, og det udnyttede først Mads Fenger og kort efter Kasper Lorentzen til at bringe Randers FC foran 3-1 med en lille time spillet.

Efter målet til 3-1 faldt opgøret en smule i kadence, og gæsterne kom bedre med. Desværre fik Jonas Kamper for meget plads i venstre side med tyve minutter igen og så serverede han bolden til en fri Lasse Riise, der tæt under mål let kunne gøre det til 4-1, der også blev slutresultatet på AutoC Park.

Nedrykkerne fra Superligaen viste sig som et hold med stor styrke og bredde, og det ligner en hurtigt tilbagevenden til landets bedste række.


Kampfakta
Randers FC – Vejle Boldklub Kolding 4-1 (0-1)
41. 0-1 Azer Busuladzic
51. 1-1 Jonas Kamper
56. 2-1 Mads Fenger
58. 3-1 Kasper Lorentzen
70. 4-1 Lasse Riise

Tilskuere: 4062

Indskiftninger:
22. Andreas Albers ind Denis Fazlagic ud
85. Jonas Faaborg ind Thomas Mikkelsen ud
88. Sebastian Spornberger ind Jeppe Andersen ud

Kort:
31. Steffen Kielstrup (gult kort)
55. Azer Busuladzic (gult kort)
90. Godwin Antwi (gult kort)

Vejle Boldklub Kolding stiller med følgende startopstilling til aftenens kamp mod Randers FC. I forhold til den offentliggjorte trup afløser Derrick Nissen en skadet Oliver Thychosen.

Vejle Boldklub Koldings startopstilling:

Kristian Fæste

Peter Ankersen
Jonathan Neftali
Godwin Antwi
Andreas Moos

Denis Fazlagic
Steffen Kielstrup (anfører)
Azer Busuladzic
Jeppe Andersen

Thomas Mikkelsen
Kim Olsen

Bænken
Nikolaj Christensen
Andreas Albers
Jonas Faaborg
Patrick Jensen
Sebastian Spornberger
Derrick Nissen

Tekst: Henning Jepsen.
 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Fredag den 7. august kl. 20.45

Bet25 Liga

Kampkalender

SENESTE KAMP

01-08-15 FC Vestsjælland-Vejle Boldklub 2-2

FC Vestsjælland-Vejle Boldklub

26. 0-1 Anders Kaagh
64. 0-2 Thomas Mikkelsen (selvmål)
75. 1-2 Anders Due (straffespark)
82. 2-2 Jean-Claude Bozga
Tilskuere: 895
Dommer: Kasper Madsen

Læs kampreferat

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: 
 
torvehallerne.png