Wael: Kommer for let til målene

Vejle Boldklub Koldings cheftræner Nicolai Wael havde følgende kommentarer efter 4-1 nederlaget til Randers FC i sæsonpremieren.

- Vi kommer egentlig fint igennem første halvleg, selvom jeg godt ved, at Randers FC har nogle omstillinger, som de kan score på. Men i stedet får vi et mål at gå til pausen på efter, at vi stille og roligt har arbejdet os ind i kampen, siger Nicolai Wael.

- I pausen laver Randers FC et par indskiftninger, og de er med til at gøre en forskel i opgøret. I den periode på en 10-12 minutter, hvor de laver tre mål, formår vi slet ikke at spille os ud af Randers’ pres. Det afgør reelt kampen, siger Nicolai Wael.

- Jeg er ikke skuffet over præstationen, for spillerne yder en kæmpe indsats hele vejen rundt. Til gengæld er jeg skuffet over måden, som de får målene på. Ved deres scoringer ser vi rigtig skidte ud i vores opdækning. Vi står langt fra vores modstandere og får ikke clearet boldene ordentligt. Det har i princippet ikke noget med modstanderens niveau at gøre, men skyldes at vi er lidt presset og stresset. Alt i alt lægger spillerne den energi i opgøret, som de skal, siger Vejle-Kolding træneren.

Han var ikke overrasket over hjemmeholdets styrke.

- Jeg havde set dem spille i træningskampene, så Randers FC's styrke kommer ikke bag på mig. Jeg vidste godt, at vi i perioder af kampen ville komme under pres, og at det var afgørende, hvordan vi håndterede det. Der er en periode i anden halvleg, som vi ikke håndterer ret godt, og det afgør kampen i dag, siger Nicolai Wael.

Han gav førsteholdsdebut til Jonas Faaborg, der blev skiftet ind i anden halvleg.

Nicolai Wael fremhæver målscorer Azer Busuladzic for en god indsats.

Frøs Herreds Sparekasse

NÆSTE HJEMMEKAMP