Vejle-Kolding henter Christian Sivebæk

Vejle Boldklub Kolding har skrevet en 3-årig kontrakt med 24-årige Christian Sivebæk, der det seneste halve år har spillet for Seattle Sounders i Major League Soccer. Christian Sivebæk kan spille både back og kant, og sportschef i Vejle Boldklub Kolding Mads Bro Hansen er yderst tilfreds med tilgangen.

- Vi glæder os over aftalen med Christian Sivebæk, for han bliver et godt våben for os i forhold til vores ambitioner om at rykke op. Christian Sivebæk er en fysisk- og løbestærk spiller, der også besidder en enorm fart. Samtidig har han prøvet nogle ting som professionel fodboldspiller, så jeg er sikker på, det bliver et godt match, siger Mads Bro Hansen.

Den hurtige spiller ser frem til at begynde i Vejle Boldklub Kolding.

- Jeg har sagt ja til Vejle Boldklub Kolding, fordi klubben har gang i et spændende projekt. Samtidig er det en god mulighed for mig at komme hjem og forhåbentlig få fast spilletid efter nogle år, hvor jeg ikke har spillet fast. Desuden er det dejligt, at klubben i min "hjemby" kommer på banen og vil tilknytte mig, siger Christian Sivebæk.

Christian Sivebæk kommer til at spille i nr. 20 for Vejle Boldklub Kolding.

Fakta om Christian Sivebæk

Fødselsdato: 19. februar 1988

Højde: 192 cm.

Vægt: 92 kg.