2-1 nederlag i Aarhus

Vejle Boldklub Kolding tabte sommerens første træningskamp med 2-1 til AGF. Målscorer for gæsterne Lasse Kronborg på straffespark.

Superliga-mandskabet fra AGF var modstanderen, da Vejle Boldklub Kolding i eftermiddag spillede første træningskamp efter sommerpausen. I en lige indledning var Andreas Moos tæt på at finde Andreas Albers efter et godt VBK-angreb, men Steffen Rasmussen i AGF-buret greb godt ind tæt under mål.

Hjemmeholdet kom i kampens første ti minutter til to hjørnespark, som dog ikke voldte Vejle-Kolding spillerne problemer. Hjalte Bo Nørregaard havde en fin mulighed, da bolden blev lagt af til ham i gæsternes felt, men midtbanespilleren kiksede sin afslutning midt i feltet.

Kort efter slog AGF en god kontra, der endte i venstre side hos Osama Akharraz, der gik godt ind i banen og sparkede på kanten af feltet bolden i ryggen på en Vejle-Kolding spiller.

I et fortsat lige opgør sparkede Azer Busuladzic over fra distancen med små 25 minutter spillet. Tre minutter senere kom Andreas Albers først på et godt slået indlæg fra Christian Sivebæk. Desværre måtte angriberen se sit hovedstød gå snert forbi mål.

Adam Eckersleys testede Kristian Fæste med et godt skudforsøg, men Jens Berthel Askou kunne cleare efter en parade af Vejle-Kolding keeperen. Stillingen efter første omgang 0-0, og det var hjemmeholdet heldige med, for i slutfasen blev Kaimar Saag i fremløb spillet fri i feltet af Jonathan Neftali, men Steffen Rasmussen diskede op med en flot redning.

Christian Sivebæk havde en god afslutning i feltet kort inde i anden halvleg, men igen var Steffen Rasmussen på sin plads i GF-målet. Efter 51 minutters spil kom hjemmeholdet på 1-0 ved Morten Moldskred. Den norske angriber løb imellem, da en aflevering fra Jens Berthel Askou til Kristian Fæste blev for kort, og så var det en smal sag for angriberen at bringe AGF foran 1-0.

Stephan Pedersen havde en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet på 2-0, men friløberen blev sparket forbi mål. Med en time spillet begyndte udskiftningerne at gøre sit indtog på NRGI Park, for gæsterne kom Denis Fazlagic og Oliver Thychosen ind, mens AGF skiftede fire spillere i samme sekvens.

Peter Graulund gjorde det til 2-0 med 12 minutter igen, da han skubbede en aflevering fra Søren Berg over stregen. I den modsatte ende havde Thomas Mikkelsen et hovedstød forbi mål, men AGF’erne der i løbet af kampen havde skiftet otte spillere, sluttede bedst og havde et par gode muligheder i slutfasen. Det blev dog ved en sejr til AGF. I slutminutterne tog Kristian Fæste et straffespark sparket af Hjalte Bo Nørregaard, inden Lasse Kronborg i modsatte ende passerede Steffen Rasmussen fra 11-meter pletten til slutresultatet 2-1.

Vejle Boldklub Kolding stiller med følgende start11’er til dagens træningskamp mod AGF. Kampen spilles kl. 14.30 på NRGI Park, og Kanalsport.dk sender direkte fra opgøret.

Startopstillingen mod AGF:

Kristian Fæste

Christian Sivebæk
Jonatan Neftali
Jens Berthel Askou
Erik Marxen

Jeppe Andersen
Lasse Kronborg
Azer Busuladzic
Andreas Moos

Andreas Albers Nielsen
Kaimar Saag