Bedi Buval til VBK

Vejle Boldklub Kolding har skrevet en ½ årig kontrakt med den 26-årige franske angriber Bedi Buval. Den tidligere Randers FC-angriber har senest været i tyrkisk fodbold, hvor han spillede for Göztepe S.K. i den næstbedste række.

Franskmanden, der fik sin fodboldopdragelse i engelske Bolton Wanderers, kom til Randers FC i juli 2007, og det blev til to år i den kronjyske klub for Bedi Buval. I sin tid i Randers nåede angriberen at spille 57 kampe og score 15 mål.

Efter ophold i græsk og polsk fodbold kom Bedi Buval i sommeren 2011 til portugisiske C.D. Feirense. Her blev han topscorer med otte mål i 20 kampe, ligesom han blev månedens spiller i december 2011. Efter sæsonen skiftede franskmanden til tyrkiske Göztepe S.K.

Cheftræner Kim Brink og sportschef Mads Bro Hansen glæder sig over tilgangen af Bedi Buval.

- Bedi Buval er en alsidig og målfarlig angriber, der er i besiddelse af en god fysik, fortæller Kim Brink.

- Vi har ledt efter en offensiv forstærkning, og det har vi fundet i Bedi Buval. Han har vist sit niveau i flere forskellige lande, og samtidig har Bedi Buval en fortid i dansk fodbold, siger Mads Bro Hansen.

Tekst: Henning Jepsen.

Vtk.dk Blite.dk