VBK tabte 1-0

Vejle Boldklub Kolding tabte et tæt og jævnbyrdigt træningsopgør til Lyngby med 1-0. Fanol Pardedej sikrede hjemmeholdet sejren med sin frisparksscoring i overtiden.

Yussuf Poulsen viste allerede fra kampens start prøver på sin kunnen på højre kant, men i første forsøg fik gæsterne fra VBK reddet, og i andet forsøg blev indlægget en skævert. Lyngby startede skarpest i Virum, men Vejle-Kolding holdet kom hurtigt med i opgøret, og efter små ti minutters spil testede Henrik Bødker Lyngbys keeper med et godt skud fra distancen.

Kort efter reddede Kasper Jensen flot på en afslutning i feltet. En stor mulighed for Lyngby. Med tyve minutter spillet sparkede Patrick Mortensen lige på Kasper Jensen. I den modsatte ende blev et godt forsøg fra Bédi Buval rettet af til hjørnespark.

I et chancefattigt opgør dominerede Lyngby i den første halvdel af første halvleg. Efter en halv times spil havde VBK to store mulighed ved Busuladzic og Agger, mens Kim Aabech sparkede over fra distancen for Lyngby.

Gæsterne kom efterhånden bedre med, og Erik Marxen var lige ved at gøre det til 1-0 med ti minutter igen af første halvleg efter et godt VBK-angreb. Derudover havde Vejle-Kolding tilløb til flere gode muligheder i en god slutfase, hvor VBK’erne var bedst. Patrick Mortensen havde dog et giftigt hovedstød kort før pausen.

VBK kom bedst fra start efter pausen, hvor Agger havde et godt skud. I modsatte felt havde Aabech og Pertedaj et hovedstød og et skud udefra. Midtvejs havde Askou et hovedstød lige forbi mål efter et frispark.

Det så længe ud til, at de to hold ikke kom tættere på efter et godt testopgør i Virum, hvor VBK var bedst efter sidebyttet. Men i overtiden scorede Perdedaj til 1-0 på et frispark langt ude fra, kort efter lød dommerens sidste fløjt. Så slutresultatet blev 1-0 til Lyngby.

Vejle Boldklub Kolding stillede med følgende startformation til eftermiddagens træningskamp mod Lyngby Boldklub. Kampen blev spillet på kustgræsbanen Virumsgårdvej 34, Virum.

Vejle Boldklub Koldings startopstilling:

Kasper Jensen

Niels Bisp Rasmussen
Jonatan Neftali
Jens Berthel Askou
Erik Marxen

Jacob ”Taz” Sørensen
Henrik Bødker
David Vidarsson
Azer Busuladzic

Nicolaj Agger
Bédi Buval