U/19 tabte i overtiden

Vejle Boldklubs U/19-Ligahold tabte lørdag eftermiddag 1-0 hjemme på Vejle Stadion til FC Nordsjælland. Sejren til gæsterne var ikke ufortjent, men vejlenserne lå længe til at snuppe et point inden Lucas Haren i kampens tillægstid scorede sejrsmålet. VB spillede kampen til ende med ni mand, efter udvisninger af Jeppe Mikkelsen og Jeppe Hansen.

VB kom til den første chance, da Ali El-Haj pludselig var fri i feltet efter en FCN-fejl. Men midtbanespilleren fik ikke bolden i mål. I det 19. minut var det Benjamin Lund der var utroligt tæt på at score for udeholdet, men Martin Damsbo kæmpede heroisk på stregen og fik reddet. Efter en indledning hvor VB var godt med, tog gæsterne over og dominerede store dele af halvlegen.

I pausen gik Ali El-Haj ud med småproblemer og blev erstattet af debutanten Bilal Nassar, der gik helt på toppen. Agon Mucolli rykkede dermed ned i banen og tog Ali El-Hajs plads. Nassar leverede en optimistisk indsats i 2. halvleg og havde flere gode aktioner.

Oliver Miltoft havde et hovedstød der gik lige forbi i det 47. minut, da han kom højest på et indlæg fra højre side. Et par minutter senere havde Christian Kudsk et godt spark med venstrebenet, som kun overliggeren forhindrede i at stryge i målnettet. I det 62. minut blev VB reduceret til ti spillere, da Jeppe Mikkelsen modtog advarsel nr. 2 midt på banen. Den sidste del af kampen sad gæsterne på, mens VB lurede på omstillinger. Nassar havde i overtiden chancen for at sende Kudsk afsted, men afleveringen mislykkedes. FCN havde også flere chancer, men hverken Emre Mor på en stor chance i feltet, Victor Nilsson med hovedet efter hjørne eller Souheib Dhaflaoui midt for mål kunne score på en stærkt spillende ”Yankie”.

Jeppe Hansen lavede et frispark midt på banen i tillægstiden og modtog advarsel nr. to. Dermed var det ni mod elleve i de sidste minutter. En FCN-spiller kom fri i venstre side fire minutter inde i overtiden, og tværpasningen kunne Lucas Haren løbe ind i og score på til slutresultatet 1-0 til FC Nordsjælland. En ærgerlig afslutning på en kamp, hvor alle VB-spillere kæmpede til det sidste for et point.

U/19-træner Kim Engstrøm havde følgende vurderinger af kampen:

- Det er synd for spillerne, at de ikke får udbytte af det hårde arbejde de leverer. Vurderet på spil og chancer var det en fortjent sejr til gæsterne, men når der står 0-0 så længe, så ærgrer man sig naturligvis. Vi var på hælene i 1. halvleg, men holder bedre fast i bolden efter pausen. Men det er også der, at FCN kommer til de fleste af deres muligheder. Vi rammes af de røde kort og det er svært 10 mod 11 og endnu sværere ni mod 11, siger Kim Engstrøm.

- Spillerne kæmpede forbilledligt i hele kampen, og med lidt held så scorer Christian Kudsk til 1-0. Vi skal lære af kampen og måden vi taber på. Inden målet har de et indkast oppe ved deres hjørneflad og pludselig løber de afsted i venstre side. Der skal vi være bedre til at afvikle tingene. Bilal Nassar gør et godt indhop, Martin Damsbo spiller stærkt på backen og Jakob ”Yankie” Henriksen redder os flere gange, men hele holdet fortjener ros for fighten, siger Kim Engstrøm.

Der var U/19-Ligadebut til Kristian Kirkegaard (1997), Bilal Nassar (1997), Jonas Jakobsen (1998) og Rasmus Fink Hansen (1998).

Kampfakta:
Vejle Boldklub – FC Nordsjælland 0-1 (0-0)
90. 0-1 Lucas Haren

Indskiftninger:
46. Ali El-Haj ud Bilal Nassar ind
67. Kristian Kirkegaard ud Jonas Jakobsen ind
86. Agon Mucolli ud Rasmus Fink Hansen ind

Kort:
27. Jeppe Hansen (gult kort)
37. Jeppe Mikkelsen (gult kort)
62. Jeppe Mikkelsen (gult kort/rødt kort)
90. Jeppe Hansen (gult kort/rødt kort)
90. Jakob ”Yankie” Henriksen (gult kort)

Jakob ”Yankie” Henriksen

Martin Damsbo
Casper Bruun
Emil Christensen
Jeppe Mikkelsen

Jeppe Hansen
Jesper Stab

Christian Kudsk
Ali El-Haj
Kristian Kirkegaard

Agon Mucolli

Bænken (alle benyttet):
Bilal Nassar
Jonas Jakobsen
Rasmus Fink Hansen

FC Nordsjælland (4-2-3-1): Peter Jensen – Emil Damgaard (81: Victor Lorentzen), Viktor Tranberg, Andreas Skovgaard, Mads ”Mini” Pedersen – Oscar Hartkopf (71: Victor Nilsson), Lucas Haren – Oliver Miltoft (65: Daniel Skov), Emre Mor, Benjamin Lund – Souheib Dhaflaoui
Træner: Morten Karlsen.

Kort:
5. Lucas Haren (gult kort)
87. Mads ”Mini” Pedersen (gult kort)
90. Victor Nilsson (gult kort)

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1