U17 tabte for stort

U17-mandskabet startede sæsonen fremragende ved at vinde sæsonens første kamp med 1-0 i Haderslev. Lørdag skulle vi så se, om Søren Lykkes mandskab kunne fortsætte de gode takter, men det lykkedes ikke just, da VB indkasserede en lille lussing, da FC Nordsjælland gæstede VB Parken.

Sejren kunne der ikke pilles ved, men alligevel var træner Søren Lykke ærgerlig efter kampen:
- Nordsjælland vandt fortjent, men cifrene gav ikke det rette billede af kampen. Vi havde faktisk flere chancer end mod Haderslev, men vi forærede desværre også nogle mål væk, beretter Søren Lykke og ærgrer sig også over, at tre store chancer i starten af anden halvleg ikke gav en reducering og mulig spænding i kampen.
FC Nordsjælland viste sig som vanligt som et stærkt U17-hold, som var dygtige på bolden.
Bedste mand for De Røde var højreback Jes Broby, der har en fortid hos netop FC Nordsjælland. Målmand Frederik Kallesøe havde ligeledes flere fine redninger specielt i kampens afslutning, hvor VB måtte spille færdig med 10 mand, da indskiftede Denis Suljic måtte udgå med en mulig brækket hånd.

Så alt i alt en dumme dag i VB Parken.

Kampfakta:
Vejle Boldklub - FC Nordsjælland 0-4 (0-3)
5. 0-1 Nicklas Toft Kristiansen

Tekst: Jacob Thychosen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1