Tre VB’ere til U/16-samling

Det danske U/16-landshold samles i Tilst den 1. september til en træningssamling. Christian Hechmann, Thais Damgaard Nielsen og Lucas Møller Jensen er udtaget fra Vejle Boldklubs U/17-Ligahold.

Thais Damgaard og Christian Hechmann blev allerede efter talenttræffet for U/15-spillerne i juni forhåndsudtaget til det første U/16-landshold, mens Lucas Møller Jensen får en chance mere for at overbevise landstrænerne inden de sidste pladser i truppen skal besættes. U/16-landsholdet har en samling mere i september, inden de 6.- og 8. oktober spiller de første landskampe som årgang. Ungarn er modstanderen på Spar Nord Arena i Skive og i Vildbjerg.

15-årige Thais Damgaard, 14-årige Christian Hechmann og 15-årige Lucas Møller Jensen er årgang 2000. De tre spillere har alle debuteret for VB i U/17-Ligaen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1