U17 tabte fortjent til Nordsjælland

Vejle Boldklubs U17-hold var godt med i de første 25 minutter af kampen i Nordsjælland, men endte med at tabe fortjent til en dygtig modstander.

Værterne med hjemmebane på det flotte navn "Right to Dream Park" var ellers tæt på at få en drømmestart, da de allerede efter to minutter havde bolden i nettet, men scoringer blev annulleret for offside. Kort efter var Thais Damgaard marginaler for at bringe VB foran, da han gik forbi målmanden med afslutningen blev reddet på målstregen.
FC Nordsjælland kom foran efter 10 minutter, hvorefter der startede et rigtig godt kvarter for vejlenserne. Louie Steven Jacobsen scorede for sjette Ligakamp i træk, da han udnyttede et glimrende pres fra Rami Ayman. Efter en indøvet frisparkskombination blev det 1-2, da Thomas Gundelund sparkede et frispark til bagerste område, hvor Rami Ayman headede bolden på tværs, inden Daniel Møller Beg halvflugtede bolden op i nettaget. Inden pausen formåede hjemmeholdet dog at få balance i regnskabet.

- De første 25 minutter af første halvleg leverede vi fornuftigt, og var hele tiden farlige på vores omstillinger. Vi havde i løbet af de første 25 minutter i alt fem chancer, hvor vi var farlige. Herefter overtog Nordsjælland mere og mere af spillet, fortæller VB-træner Søren Lykke om første halvlegs forløb.

I anden halvleg var værterne bedst, selvom starten af halvlegen var forholdsvis lige. Efter FC Nordsjælland kom foran 3-2 var hjemmeholdet dog meget dominerende og kun storspil af målmand Mathias Peguero Sanchez Eriksen forhindrede et større nederlag.

- Man må konstatere efter denne kamp, at vi i perioder havde det svært både med og uden bold. Man kan ikke pille ved Nordsjællands sejr, da den var helt fortjent. Vi præsterede ikke op til vores bedste, og det skulle vi have gjort, hvis vi skulle have haft point, beretter Søren Lykke.

Der var i slutminutterne U17-Ligadebut til Emil "Agger" Nielsen.

Kampfakta:
FC Nordsjælland - Vejle Boldklub 4-2 (2-2)
10. 1-0 Frederik Juul Christensen
12. 1-1 Louie Steven Jacobsen
24. 1-2 Daniel Møller Berg
33. 2-2 Mikkel Damsgaard
60. 3-2 Chukwuemeka Nnamani
64. 4-2 Jacob Christensen (Straffespark)

Kort:
55. Christian Hechmann (gult)
61. Rami Ayman

Tekst: Jacob Thychosen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Sæsonen 2017-18 begynder søndag den 30. juli.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1