Ungt reservehold tabte til SønderjyskE

Vejle Boldklubs reservehold tabte mandag 2-1 i udekampen mod SønderjyskE. Lucas From bragte VB foran efter en halv time, men SønderjyskE udlignede kort efter og scorede efter pausen sejrsmålet.

Reserveholdet var mandag eftermiddag gæster på Sydbank Park i Haderslev, hvor de mødte et ligeledes ungt reservehold fra SønderjyskE. Vejlenserne leverede en fin præstation, forklarer assistenttræner Johan Sandahl.

- Det var en ungdomskamp. Begge hold kom med mange unge spillere og det gav en kamp, hvor der var mange chancer i begge ender. Der kunne være scoret flere mål, men det blev ved de 2-1 til SønderjyskE. Niveauet var meget jævnt og jeg ser det sådan, at sejren kunne være gået begge veje. Vi bringer os foran 1-0, da Lucas From scorer efter et indlæg fra højre side. Vejret var godt, banen god og der var mange gode indsatser, så vi tager flere ting med videre, siger Johan Sandahl.

Han måtte bytte målmand i pausen, da Chen Zirong fik problemer og måtte udgå. Ind kom U/17-holdets Jonas Rejsenhus, der dermed debuterede i reserveholdsregi.

Sådan så SønderjyskE kampen.

Reserveholdet har én kamp tilbage i forårssæsonen. Det er på mandag den 22. maj mod Lyngby. Johan Sandahl forklarer, at det opgør muligvis spilles på Vejle Stadion.

Kampfakta:
SønderjyskE – Vejle Boldklub 2-1 (1-1)
30. 0-1 Lucas From
40. 1-1 Mads Olesen
71. 2-1 Fred
erik Warming

Chen Zirong

Tobias Utoft
Kasper Nøhr (anfører)
Rasmus Henriksen
Seejou King (prøvespiller)

Jonas Andersen
Dierson Junior Kuhn (prøvespiller)
Nikolaj Lebæk

Mario Álvarez
Sebastian Bruhn
Lucas From

Bænken:
Jonas Rejsenhus (m)
Gleb Lubin
Christian Kold
Oliver Østergaard Pedersen
Mathias Eriksen
Daniel Møller Berg (ikke benyttet)
Alvaro Verwey (ikke benyttet)

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Sæsonen 2017-18 begynder søndag den 30. juli.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1