Træningsstart mandag formiddag

Vejle Boldklubs nye cheftræner Adolfo Sormani og det øvrige trænerteam omkring italieneren møder spillertruppen første gang i morgen mandag, når forberedelserne til sæsonen 2017-18 i NordicBet LIGA indledes. Spillerne forventes på træningsbanen på Vejle Atletikstadion cirka kl. 10.30.

Tre ugers sommerferie er forbi på mandag, når Vejle Boldklubs spillertrup indleder forberedelserne til den kommende sæson. Spillerne møder ind mellem kl. 8.30 og 9.00 og indleder med fælles morgenmad, inden cheftræner Adolfo Sormani og hans nye team vil præsentere sig selv, deres idéer og programmet for opstarten og den kommende sæson.

Spillertruppen forventes at være på træningsbanen cirka kl. 10.30. Til og med den første uge i august, vil træningen foregå på Vejle Atletikstadion. Ved den første træning vil der mangle et par spillere. Viljormur Davidsen og Kerim Memija har fået en uges ekstra ferie, da de har været afsted med henholdsvis det færøske A-landshold og det bosniske U/21-landshold til langt ind i juni. Allan Sousa har fået et par ekstra fridage af lykkelige omstændigheder.

Den albanske nyerhvervelse, Ylber Ramadani, lander først i Danmark mandag eftermiddag og vil først være på træningsbanen tirsdag. Ved træningsstarten vil talentfulde Sebastian Bruhn og Kasper Nøhr fra ungdomsafdelingen, der bliver seniorspillere denne sommer, være med og vise sig frem overfor den nye cheftræner. Arbnor Mucolli, der er et år yngre, vil også træne med NordicBet LIGA-holdet.

Spillertruppen vil i den første uge træne fra mandag til og med søndag to gange dagligt. Kun fredag har Adolfo Sormani kun lagt et træningspas ind om formiddagen.

Opdateret: Spillere og trænere forventes ikke på træningsbanen før mellem kl. 13.00 og 14.00 mandag eftermiddag.

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1