To spillere testes ved træningsstarten

Når Vejle Boldklub i eftermiddag går træningsbanen for første gang efter sommerpausen, er der et par nye ansigter med. Udover Rasmus Lauritsen og Nicolaj Madsen har VB besøg af to spillere, der skal prøvetræne med vejlenserne i den kommende tid. Der er tale om en målmand fra Kroatien og en midtbanespiller fra New Zealand.

Cheftræner Adolfo Sormani og han trænerteam går mandag for alvor i gang med arbejdet i Nørreskoven, når spillertruppen samles for første gang efter ferien og træner. Med ved træningen er målmanden Dino Hodzic (billedet, red.) og midtbanespilleren Moses Dyer.

Den 21-årige målmand Dino Hodzic (billedet, red.) måler 2,05m og spiller i hjemlandets Zmaj Makarska. Den store kroatiske keeper landede allerede i Nørreskoven i sidste uge og har derfor haft de første træningspas med målmandstræner Toivo Vadum. Den anden er 20-årige Moses Dyer, der er en central midtbanespiller. Han har optrådt for en række klubber i hjemlandet, mens han i april i år skiftede til australske Northcote City SC.

Dino og Moses forventes i første omgang at træne med Vejle Boldklub ugen ud.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1