Mr. VB Ejgil Jensen er død

Det er med stor sorg, at Vejle Boldklub tidligere i dag har modtaget meddelelsen om Mr. VB Ejgil Jensens død søndag. Ejgil Jensen, der ville være fyldt 90 år senere på sommeren, levede et helt liv med Vejle Boldklub, hvor han sluttede som direktør i 1996 og siden har arbejdet for amatørafdelingen og med tilblivelsen af Vejle Boldklubs museum.

Ejgil Jensen var uddannet i Arbejdernes Sygekasse, hvor han blev forretningsfører. Senere var Ejgil Jensen kontorchef, forvaltningschef og idrætsinspektør ved Vejle Kommune. Men igennem hele livet fyldte arbejdet for Vejle Boldklub meget, ligesom han har haft flere poster i DBU.

Ejgil Jensen var sekretær for Vejle Boldklub igennem en menneskealder og én af dansk fodbolds mest markante lederskikkelser i 60’erne, 70’erne, 80’erne og langt ind i 1990’erne. Han spillede ungdomsfodbold i VB, men talentet rakte ikke til en karriere som divisionsspiller, hvorfor han blev valgt ind i bestyrelsen som 32-årig i 1959.

En stor del af Ejgil Jensens tid er i de sidste år gået med Vejle Boldklubs museum på Vejle Atletikstadion, hvor Ejgil Jensen frem til tilblivelsen i 2011 arbejdede med at indsamle genstande, der kunne fortælle om VB’s gloværdige fortid. For Ejgil Jensen fyldte klubbens utrolige historie gennem mere end 125 år meget og han fortalte glædeligt om den, når der var besøg på museet.

I 2012 blev bogen ”Mr. VB” udgivet. En bog om Ejgil Jensens livslange virke for Vejle Boldklub.

Æret være Ejgil Jensens minde.

Læs sportsjournalist Tommy Poulsens nekrolog her.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1