- VB har mistet markant og betydningsfuld lederskikkelse

På vegne af Vejle Boldklubs bestyrelse mindes Gert Eg, Mr. VB Ejgil Jensen, der i går søndag døde i en alder af 89 år. Ejgil Jensen var om noget indbegreb af Vejle Boldklub og han arbejdede i en menneskealder som sekretær i Vejle Boldklub.

- Med Ejgil Jensens død har VB mistet sin mest markante og betydningsfulde lederskikkelse nogensinde. Tilnavnet ”Mr. VB” minder os om de mange år, hvor Ejgil Jensen trods den beskedne titel af ”sekretær” var den helt centrale figur i VB’s ledelse, indleder Gert Eg.

- Ingen opgave var for lille og ingen opgave var for stor for Mr. VB. I Ejgil Jensens regeringstid havde VB sin storhedstid med flere danske mesterskaber og pokaltriumfer, men det, der lå Ejgil Jensen allermest på sinde, var talentarbejdet og vel ikke mindst derfor blev VB kaldet ”talentfabrikken”.

- Jeg havde personligt den glæde at være formand for klubben i 11 år af den periode , hvor Ejgil Jensen var sekretær. Disse år gav mig den dybeste respekt for Ejgil Jensen både som leder og som person, og det var med stolthed, at jeg imod opfordringen fra Ejgil om at blive medlem af bestyrelsen for ”Mr. VB fonden”, som er grundlagt på baggrund af de indtægter, som bogen om Mr. VB indbragte.

Tak Ejgil for din utrættelige og uvurderlige indsats for vores klub.

Æret være Ejgil Jensens minde.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1