Wael: Solidt håndværk

Da Nicolai Wael havde sundet sig over 3-1-sejren i Aarup, kunne han glæde sig over at sejren aldrig for alvor var i fare, mens skaderne til Jacob ”Taz” Sørensen og Lasse Kronborg gav anledning til mere bekymring hos cheftræneren.

- Det er godkendt fra vore side, men heller ikke mere. Jeg vil kalde det solidt håndværk. Vi vinder, som vi skal og laver et par fine scoringer. Især 1-0-målet kommer efter fint opspil i vores venstre side. Men vi ser også rigtig skidte ud ved 1-1-målet, og det er selvfølgelig ikke i orden. Banen var hård, ujævn og knoldet og det bekom tydeligvis ikke spillerne. Det er med til at give skader til Lasse Kronborg og Jacob ”Taz” Sørensen. To solouheld, og det er jeg ærgerlig over, men hovedfokus var at komme videre, og den opgave løste vi, siger Nicolai Wael.

- Vi gik væk fra vores høje aggressive pres i kampen og tog et udgangspunkt omkring buen, når de havde bolden. Det betød, at vi erobrede bolden længere væk fra deres mål, og det var i hvert fald ikke med til at give kampen mere tempo. Vi stjæler bolden inde centralt flere gange og skaber muligheder derfra. Jeg var ikke rigtigt nervøs for udfaldet, selvom der længe stod 1-1. De kom ikke frem til noget efter pausen, og vi vidste, at chancerne nok skulle opstå. Jeg er glad for at være videre, men skaderne til Taz og Kronborg var ikke en del af planen, opsummerede Nicolai Wael.

Han gjorde sig ikke de store tanker om ønsker til fredagens lodtrækning til 3. runde i DBU Pokalen, men noterede sig, at barndomsklubben Vallensbæk IF stadig har muligheden for at lande i bowlen. Serie 1-holdet møder B.93 i morgen onsdag, når de sidste kampe i 2. runde af DBU Pokalen afvikles.

Frøs Herreds Sparekasse

NÆSTE HJEMMEKAMP