Pokalfighter: Ligeglad med cifrene

Azer Busuladzic blev kåret som det vindende holds pokalfighter og sluttede som Vejle Boldklub Koldings anfører, da det blev til en 3-1-sejr i Aarup tirsdag eftermiddag. Om vi vinder 2-1 eller 5-1 er jeg ligeglad med, vi skulle bare videre, sagde han.

- Det blev masser af fight inde på banen, præcis som vi havde regnet med. De var aggressive og kom med alt, hvad de havde, og det var med til at gøre det stressende for os. Vi fik, især ikke i 1. halvleg, den ro over spillet, som vi gerne ville. Men omvendt, var jeg heller aldrig rigtigt bange for, at vi ikke skulle vinde kampen, for udover målet har de ingen rigtig store chancer, siger Azer Busuladzic.

- Første gang, vi ikke koncentrerer os inde på banen, ligger bolden nede i nettet. Selvom vi følte vi havde kontrol med kampen, vidste vi også godt, at vi ikke måtte dumme os igen, men vi løste det udmærket. Aarup skal have ros for fighten. De kæmpede godt, og gav alt hvad de havde. Men vi vidste, at pokalkampe kan udvikle sig sådan, og det var vi klar på, siger Azer Busuladzic.

- Oliver Thychosens mål til 1-0 er rigtig godt sparket ind, og det angreb vi bygger op der, kan vi tage med videre. De må ikke udligne så hurtigt derefter, for det var i den periode, vi skulle have ”dræbt” kampen. Nu blev det i stedet til en 3-1-sejr. Jeg er ligeglad med, om vi vinder 2-1 eller 5-1. Vi skal bare videre fra den her slags kampe, siger Azer Busuladzic, der ikke havde de store ønsker i 3. runde. Men trods alt, helst ville undgå udekampe mod kollegaer i Betsafe Ligaen.

Fra og med 2. runde i DBU Pokalen, kåres en pokalfighter på hvert hold. Den hæder tilfaldt Azer Busuladzic, der som omdrejningspunkt på VBK-aksen midt på banen tog krigen op mod Aarup-spillerne.

- Det både sjovt og overraskende for mig at få pokalen. Det betyder ikke så meget, men det er en sjov lille pokal at få med videre. Jeg tror ikke, at jeg har fået en lignende, siden jeg spillede skolefodbold, smilede Azer Busuladzic, inden han krøb i ly for regnen i spillerbussen.

Pokalopgøret i Aarup bragte Azer Busuladzic op på 81 kampe for Vejle Boldklub Kolding. Et tal ingen andre spillere i A-truppen kan matche, da Kristian Fæste - der inden opgøret ligeledes havde spillet 80 tællende kampe - fulgte hele kampen fra udskiftningsbænken.

Tekst: Lars Christensen - Foto: Johnny Kristensen.

Frøs Herreds Sparekasse

NÆSTE HJEMMEKAMP