Alm: Vi vinder jo 6-1 i chancer

Cheftræner Andreas Alms kommentarer efter sejren på 2-1 over AB. Svenskeren var tilfreds med den tilbagevendte målmand Pavol Bajza og roste debutanten Imed Louati, ligesom han kaldte sejren fortjent med henvisning til fordelingen af målchancer.

- Vi vinder vel ca. 6-1 i chancer, så sejren kan der ikke pilles ved, fastslog en tilfreds VB-træner Andreas Alm efter kampen.

- Vi har godt styr på kampen, og jeg er egentlig ikke specielt nervøs i pausen. Det har været hårdt mentalt for os med den dårlige start på sæsonen. Vi har haft specielt fokus på defensiven efter Hobro-kampen, og firebackkæden stod fint i dag. Også dejligt, at vi har Pavol Bajza tilbage til at dirigere, sagde Andreas Alm.

Alm afviste, at han på noget tidspunkt overvejede at tage ”Dom” ud, selv om han slæbte rundt på et kort, og var involveret i et par yderligere bataljer.

- Jeg mener ikke, han gør noget ulovligt ved frisparket, der fører til det andet gule kort, sagde Alm.

VB-træneren var tilfreds med debutanten Imed Louatis indhop.

- Han er stærk, god i et-to kombinationer og ved, hvor målet er.

VB-træneren forudser, at tuneseren, der har pauseret længe, nok kan holde til en halvleg næste gang.

Andreas Alm må imødese to karantæner i næste kamp. - Så er det godt med en bred trup, konstaterede svenskeren.

Advarslerne til Gaël Ondoua og Artem Favorov blev registreret til tre strafpoint. Jacob Egeris fik seks strafpoint for advarslen og ryger i karantæne. ”Dom” kom efter udvisningen op på 31 strafpoint og har én karantænedag. Begge spillere afsoner i kommende runde mod Vendsyssel.

Det var første gang siden 25. april 1999, at VB lykkedes med at vinde over et hold hvor Ove Christensen er en del af trænerstaben.

Tekst: Ole Kristensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1