Drost savnede slutproduktet

Oliver Drost var tilbage i startopstillingen for første gang i fem måneder, da Vejle Boldklub søndag eftermiddag vandt 2-1 i udekampen mod AB. Kantspilleren var glad for at få chancen, men savnede et slutprodukt på egne aktioner.

- Det var dejligt med en startplads. Jeg har givet mig fuldt ud siden jeg kom tilbage fra min skade og kæmpet hårdt for denne chance. Jeg havde håbet, at Andreas Alm ville vælge mig, men ikke regnet med det. Jeg lavede et godt indhop mod Hobro, så jeg synes, jeg var kommet godt efter det, sagde Oliver Drost.

- Jeg havde ikke set startpladsen komme, men synes, at jeg afleverede en okay kamp. Jeg havde gode 1:1 og 1:2 aktioner og kom godt i gang med kampen. Slutproduktet manglede dog, og det skal jeg have med fremover. Pausestillingen er ikke god for os. Vi har et overtag i begyndelsen, men de får et sløjt mål på en standard, hvor vi ikke står som vi skal, sagde Oliver Drost.

VB vendte opgøret i de sidste 45 minutter. Oliver Drost var med i de to scoringer, inden han måtte vige pladsen for debutanten Imed Louati.

- Vi knokler videre og spiller en rigtig god anden halvleg. Vi presser på og scorer de to mål der skal til for at vinde kampen. Ved udligningen spiller jeg bolden på ”Dom”, som laver en god vending og væltes i feltet. Straffesparket er helt rigtigt dømt. Ved målet kort efter, vinder jeg bolden mellem to forsvarsspillere og sender den ud til Viljormur, der smider den ind i feltet til ”Dom”. Det er en smart afslutning fra ”Dom” og målmanden ser den sent, så han kunne ikke tage den, sagde Oliver Drost.

Opgøret var Oliver Drosts optræden nr. 8 for VB. Det var første gang han begyndte på banen siden opgøret i oktober mod FC Roskilde på udebane.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1