Første træning i billeder

Fotograf Daniel Bank var på plads, da Vejle Boldklub mandag eftermiddag tog hul på forberedelserne til sæsonen 2017-18 på Vejle Atletikstadion med en omgang let træning.

Det kom der 32 pletskud ud af, som vi har samlet i et album på Vejle Boldklubs Facebook-side. Se alle billederne her.

Flere spillere manglede ved træningsstarten. Prøvespilleren Moses Dyer landede først mandag eftermiddag og træner med fra tirsdag, ligesom den albanske nyerhvervelse Ylber Ramadani støder til truppen fra tirsdagstræningen. Nicolaj Madsen og Christian Kudsk stod over med skader, mens Wang Xin genoptræner efter problemer med skulderen og løb på cindersbanen. Kerim Memija og Viljormur Davidsen er med fra mandag i den kommende uge.

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1