Fem på stribe for U/17 i Lübeck

Vejle Boldklubs U/17-hold vandt for femte år i træk Fair Play Cup i Lübeck. I finalen besejrede vejlenserne JFV Hanse Lübeck med 3-1. Thomas Gundelund blev kåret til stævnets bedste spiller. VB har i de fem år ikke tabt en kamp på halgulvet i Lübeck.

U/17-holdets træner Søren Lykke var tilfreds efter eftermiddagens og aftenens kampe i det nordtyske, hvor VB vandt fire kampe og spillede én uafgjort.

- Det var en fin oplevelse for spillerne at blive pressede på en anden måde. Sejren er fortjent og vi forbedrede os gennem turneringen. Som resultaterne antyder, så spillede vi ikke nogen af de andre hold ud af banen, som vi tidligere har gjort. Vi havde syv første års U/17-spillere med og tre anden års. Når vi senere på opstarten skal spille Tysklands største indendørsturnering for U/17-hold i Berlin skal vi præstere endnu bedre og være endnu skarpere, for der intensiveres presset på spillerne. Men dagens turnering var en fin indledning på de stævner der venter, siger Søren Lykke.

- Thomas Gundelund blev fortjent kåret til stævnets bedste spiller og han spillede også en god turnering, men det var der også flere på vores hold der gjorde, siger Søren Lykke.

Resultater:

Puljekampe:
VB – FC Angeln 02 4-3
Flensburg 08 – VB 2-2
Concordia Hamborg – VB 0-1

Semifinale:
FC Mecklenburg Schwerin – VB 2-3

Finale:
VB – JFV Hanse Lübeck 3-1

Rami Ayman blev VB-topscorer med fire mål. Thomas Gundelund scorede tre mål. VB-trænerne Søren Lykke, Jacob Thychosen og Rasmus Ringgaard stillede med følgende trup ved stævnet: Jonas Rejsenhus (m), Rami Ayman, Lundrim Hetemi, Waris Faghir, Thomas Gundelund, Mark Asp Rasmussen, Jakob ”Give” Kristensen, William Førby, Alexander Jensen og Albers Romme Jakobsen.

VB’s Thomas Gundelund (f. 2001), der netop er blevet udtaget til U/16-landsholdet, blev kåret til stævnets bedste spiller. En hæder der tidligere er tilfaldet Mucolli-brødrene. Mark Asp Rasmussen vandt konkurrencen om turneringens hårdeste spark, da han sparkede 116 km/t. Den konkurrence, hvor hvert hold stiller med én spiller, har Andreas Winter (f. 1996) fra VB også tidligere vundet ved stævnet. Læs mere om stævnet i 2012, hvor VB første gang vandt turneringen med U/17-holdet her.

VB’s U/17-hold har to indestævner mere i opstarten. Fra den 6.- 8. januar spiller de det store Range Bau Cup i Berlin, hvor man de sidste to år er blevet nummer 3. Senere venter også et stævne i Flensburg.

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1