Kaimar Saag så Estland tabe

Vejle Boldklub Koldings landsholdsangriber Kaimar Saag så Estland tabe fredag aften i VM-kvalifikationen mod Rumænien, mens der igen var spilletid til unge Patrick Jensen, da det danske U/19-landsholds lørdag afsluttede trenationers turneringen i Sverige ved at besejre Norge.

Kvalifikationskampene frem mod VM-slutrunden i Brasilien om to år begyndte i fredags, og her var Vejle Boldklub Kolding repræsenteret på det estiske nationalstadion i Tallinn i form af Kaimar Saag. Den nye VBK-angriber, med godt og vel 40 landskampe på CV’et, var dog ikke med fra start i hjemmekampen mod Rumænien. 24-årige Saag så hele opgøret fra bænken, og derfra kunne han se rumænerne score to mål på 20 minutter efter pausen, og dermed fik gæsterne en perfekt start på kvalifikationsturneringen.

Esterne, der sidste efterår tabte Play Off-kampene om at spille EM i Polen/Ukraine, spiller allerede igen tirsdag aften. Her venter endnu en svær opgave i form af Tyrkiet på udebane, men esterne viste i seneste kvalifikationsturnering, at de er bedst på fremmed græs. De sidste hold i VM-kvalifikationspulje 4 er Holland, Andorra og Ungarn.

Patrick Jensen var igen med fra start, da det danske U/19-landshold mødte Norge lørdag eftermiddag i den svenske by Vinberg. Her blev det til endnu en dansk sejr i træningsturneringen. Cifrene blev 1-0, da Casper Højer Nielsen (FC København) efter en time omsatte et straffespark. Patrick Jensen spillede de første 45 minutter i det centrale forsvar, med Lyngbys Nicolai Johannesen ved sin side.

Næste opgave for Thomas Franks tropper er en træningsturneringen i Litauen midt i oktober, mens efterårets helt store opgave er EM-kvalifikationen på Cypern til november. Her venter værterne, Finland og Montenegro.

Frøs Herreds Sparekasse

NÆSTE HJEMMEKAMP

Torsdag den
30. oktober 2014