Pokalkvartfinale i VB Parken

Vejle Boldklubs U/17-Ligahold spiller kvartfinale i pokalturneringen mod Esbjerg fB onsdag aften. Kampen spilles i VB Parken på bane 2 fra kl. 19.00.

VB’s talentfulde U/17-Ligahold er klar til kvartfinalen i DBU Jyllands pokalturnering efter sejre i de indledende runder over Stensballe (6-1) og VSK Aarhus (2-1). Især i den sidste kamp mod 2. divisionsholdet fra Aarhus måtte de unge VB’ere slide for avancementet, men det understreger blot tesen om pokalfodbold.

Blandt de sidste otte hold, er de syv af dem repræsenteret i U/17-Ligaen. Cheftræner Søren Lykke var i sidste sæson helt i finalen, hvor holdet på neutralbane i Givskud måtte se sig besejret af FC Midtjylland. For to år siden var Haderslev stopkloden i pokalturneringen for U/17-holdet, mens netop EfB var modstanderen, da U/17-spillerne røg ud af pokalturneringen i sæsonen 2013-14. I sæsonen 2012-13 vandt Vejle Boldklub U/17-Ligahold pokalturneringen med finalesejr i Jelling over FC Midtjylland.

Der er det ekstra krydderi på kampen, at VB og Esbjerg fB mødes i U/17-Ligaen allerede på lørdag. Her har vestjyderne fordel af hjemmebane. I stillingen i ligaen ligger de to klubber side om side i midten.

DBU Jylland Pokalturneringen U/17
Onsdag den 19. april kl. 19.00
Vejle Boldklub – Esbjerg fB
VB Parken