U17-holdet tabte i pokalen

Efter to vidt forskellige halvlege er Vejle Boldklubs U17-hold ude af pokalen efter et nederlag på 4-2 til Esbjerg.

I første halvleg sad gæsterne fra Esbjerg tungt på spillet, mens værterne fra Vejle slet ikke kunne få spillet til at fungere i sæsonens første græskamp. I de første 40 minutter var hjemmeholdet for tit på bagkant, mens gæsterne bragte mere energi og fysik ind i kampen. Efter 25 minutter kom Esbjerg fortjent foran, da de scorede efter et hjørnespark. Kort før pausen lignede det en føring på 0-2 til Esbjerg, men scoringen blev annulleret, da hjørnesparket havde været ude over baglinjen.

- Første halvleg var ikke god. Vi virkede energiforladte, og manglede tro på tingene. Det skal selvfølgelig også med i betragtningerne, at det var drengenes første græskamp, hvilket man godt kunne se. Det mest positive fra første halvleg var, at vi kun var bagud med 1-0, siger Søren Lykke.

Anden halvleg blev en helt anden affære, hvor Vejle Boldklub bragte mere fysik og energi ind i kampen symboliseret ved de tre indskiftere. Allerede to minutter inde i anden halvlegen kom udlignende, da et fint angreb sat op af Jakob Kristensen og Mark Asp Rasmussen flot blev afsluttet af Kasper Døhr Thychosen. I den følgende periode pressede vejlenserne fint på, men formåede ikke helt at gøre tingene rigtig farlige. Herefter blev 10 vilde minutter skudt i gang, da Esbjerg efter en for kort tilbagelægning af Daniel Møller Berg kom foran på ny, men kort efter igen fik VB udlignet, da en nedfaldsbold efter et hjørnespark faldt ned til William Førby, som tordnede bolden ind. Tre minutter efter kom Esbjerg igen foran, da de sikkert omsatte et straffespark begået af Waris Faghir. To minutter efter blev kampen endegyldigt lukket, da Esbjerg scorede til 4-2.

- Vores anden halvleg var tilfredsstillende, og her var vi sådan set bedst, men gav dem desværre nogle dumme mål væk. De tre indskiftere gjorde en positiv forskel, hvilket var dejligt at se, fortæller Søren Lykke.

Allerede på lørdag venter Esbejrg på ny, når U17-holdet skal spille Ligakamp på vestkysten lørdag kl. 14.15. Kampen på lørdag spilles på Esbjergs kunstgræsbane, så det bliver formentlig en helt anden kamp end gårsdagens pokalkamp i VB Parken.

Kampfakta:
Vejle Boldklub - Esbjerg FB 2-4 (0-1)
25. 1-0

Foto: Målscorer William Førby

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1