U/19 spillede fodboldgolf på Filskov Kro

Vejle Boldklubs U/19-Ligahold deltog tidligere på ugen i et fodboldgolfarrangement på Filskov Kro. Her dystede vejlenserne mod U/19-Ligaspillerne fra Esbjerg fB og FC Midtjylland i et fælles arrangement.

De ældste ungdomstalenter i Vejle Boldklub mødte tirsdag i denne uge en anderledes udfordring. Vejlenserne var taget til Filskov Kro ved Grindsted, for at deltage i en fodboldgolfturnering med FC Midtjylland og Esbjerg.

På den 18 huller store fodboldgolf bane blev holdene delt op, så der var en VB-, EfB- og FC Midtjylland-spiller på hvert hold. Trænerne gik også en runde sammen. Til sidst blev pointene talt op i hold og FC Midtjylland blev den samlede vinder.

Cheftræner for VB’s U/19-Ligahold, Claus Troelsen, fortæller, at spillere og trænere havde en god oplevelse med arrangementet.

- Vi havde fået en invitation fra Filskov Kro Fodboldgolf om at deltage i det her fælles arrangement. Det var en super god oplevelse for spillere og trænere og godt arrangeret af Filskov Kro. Vi mødte konkurrenter fra fodboldbanen på en anden og mere uformel måde og det var en god oplevelse. Filskov Kro skal være værter for VM i fodboldgold senere i år og banen var i perfekt stand. Efterfølgende var der fællesspisning og hele holdet havde en god dag. Tak til Filskov Kro og Bent Sandfeld for et godt arrangement, siger Claus Troelsen.

Vejle Boldklubs U/19-Ligahold har to kampe tilbage i sæsonen. Blandt andet en udekamp mod netop FC Midtjylland. Det opgør spilles i Ikast lørdag den 20. maj.

Besøg Filskov Kro’s hjemmeside her og læs mere om deres fodboldgolf.

Ugeavisen fulgte arrangementet fra sidelinjen. Læs hvad de skriver her.

Tekst: Lars Christensen.
Foto: Jim Hoff.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1