Missilet sikrede U17 sejren i overtiden

Vejle Boldklubs U17-hold er i den grad med i kampen om 6. pladsen efter en fortjent sejr på 2-1 over Viborg. Men det holdte hårdt for Søren Lykkes mandskab, som i første halvleg kom bagud 1-0, men for anden uge i træk viste flot moral og god form, da holdet på to mål af Mark "Missil" Rasmussen fik vendt kampen til en sejr på 2-1.

Første halvlegs indledning var ellers ikke for god for værterne, som efter 14 minutter kom foran ved holdets dygtige topscorer Oliver Haurits, som efter en omstilling overlistede Mathias Sanchez i VB-målet. Efter gæsternes føringsmål overtog hjemmeholdet mere og mere af spillet med storspillende Rami Ayman og Thais Damgaard i front. Vejlenserne spillede solidt pasningsspil og var farlige på den sidste tredjedel, men formåede ikke at få scoret, selvom de to førnævnte spillere havde deres muligheder med i alt syv afslutninger i første halvleg.

- I pausen var vi forholdsvis fortrøstningsfulde, da vi følte, at vi spillede fint uden om Viborgs pres og skabte fint med muligheder. Vi justerede lidt i vores pres, hvor vi var lidt udfordret på deres lange bolde, men ellers drejede det sig meget om at fortsætte, da vi havde en tro på, at spillerne var i god form og vi havde dygtige indskiftningsmuligheder, fortæller Søren Lykke.

Netop indskifterne gjorde i den grad en forskel, da William Førby og Mark Asp Rasmussen to minutter efter deres indskiftning var med til at skabe balance i regnskabet. Et skidt sparket udspark fra Viborg-målmanden endte hos Mark "Missil" Rasmussen og den store angriber var iskold, da de han udnyttede muligheden og gjorde det til 1-1. Resten af anden halvleg blev med vejlenserne meget på bolden, hvor energiske William Førby sammen med resten af offensiven hele tiden var en trussel mod Viborg-defensiven. Det blev til chancer til blandt anden Thais Damgaard og Mark Asp Rasmussen, men det lignede en pointdeling indtil langt inde i dommeren tillægstid. Her var Viborg igennem med et af deres få angreb i anden halvleg, men et ellers godt slået indlæg blev grebet af VB-målmand Mathias Sanchez, som lynhurtigt sendte Thais Damgaard afsted i en omstilling. Thais Damgaard fandt derefter Mark "Missil" i dybden og til manges overraskelse valgte den hurtige angriber med det hårde spark at sparke på mål fra en halv spids vinkel, og bolden blev kanoneret op i det nærmeste hjørne til stor jubel for de unge VB-spillere.

Kort efter fik en ellers godt spillende Thais Damgaard et meget unødvendigt og dumt rødt kort, da han kastede bolden ind på en Viborg-spiller.

- Udover Thais' virkelig dumme røde kort, så var der ikke meget negativt fra den kamp. I perioder spillede drengene virkelig flot fodbold, og vi havde styr på Viborg. Man er selvfølgelig ekstra tilfreds, når man scorer sejrsmålet så sent, fortæller Søren Lykke og uddyber:
- Ligesom i sidste uges kamp mod Brøndby var vores indskiftere med til at gøre en forskel. Truppen har en god bredde og kvalitet, og derudover virker spillerne til at være i bedre form end modstanderne, siger VB-træneren.

U17-mandskabet har nu kamppause indtil lørdag d. 27. maj, hvor HB Køge på Vejle Stadion venter i sæsonens næstsidste kamp.

Kampfakta:
Vejle Boldklub - FK Viborg 2-1 (0-1)
14. 0-1 Oliver Haurits
55. 1-1 Mark Asp Rasmussen
83. 2-1 Mark Asp Rasmussen

Kort:
84. Thais Damgaard (rødt)

Indskiftninger:
53. Louie Steven Jacobsen ud Mark Asp Rasmussen ind
53. Jakob Kristensen ud William Førby ind
75. Alexander Jensen ud Waris Faghir ind

Mathias Peguero Sanchez Eriksen

Thomas Gundelund
Kasper Poulsgaard
Christian Hechmann (anfører)
Kasper Christoffersen

Jakob Kristensen
Alexander Jensen
Lundrim Hetemi
Rami Ayman

Thais Damgaard

Louie Steven Jacobsen

Bænken:
Waris Faghir
William Førby
Mark Asp Rasmussen

Tekst: Jacob Thychosen.

Foto: På billedet ser vi Mark "Missil" få ros af Vejle Boldklubs mangeårige dygtige holdleder Lars Hansen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Sæsonen 2017-18 begynder søndag den 30. juli.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1