Jonas Andersen scorede i dansk sejr

17-årige Jonas Andersen (f. 1999), der er angriber på Vejle Boldklubs hold i U/19-Ligaen, scorede søndag eftermiddag sit første mål i landsholdsregi, da han efter bare syv minutter på banen bragte Danmarks U/18-landshold foran 4-2 i 5-2-sejren over Grækenland i Herfølge.

Med syv forårsscoringer i U/19-Ligaen for VB – og et i opstarten mod FC St. Pauli – har Jonas Andersen gjort opmærksom på sig selv. Det kastede for et par uger siden en udtagelse til det danske U/18-landshold af sig for angriberen, der ikke havde spillet elitefodbold forud for denne sæson.

Jonas Andersen debuterede i landsholdsregi med indskiftningen mod Grækenland i torsdags. Til dagens revanchekamp mod grækerne indledte VB’eren igen opgøret på bænken. Men i det 53. minut var der bud efter angriberen, da han afløste OB’s Julius Eskesen. Og Jonas skulle kun bruge syv minutter på banen, inden han efter en fin soloaktion bragte Danmark foran med 4-2.

Ti minutter før tid øgede AaB’s Lukas Klitten til 5-2, der også blev slutresultatet. De øvrige danske mål blev scoret af Carlo Holse, Jeppe Okkels og Sebastian Buch. VB’s Lucas From og Arbnor Mucolli, var ikke en del af kamptruppen til kampen, der blev spillet på Castus Park i Herfølge.

Spillerne fra årgang 1999 rykker nu op på U/19-landsholdet. Her har de den første aktivitet i slutningen af august, når de deltager i en international turnering i Norge.

Foto: Sisse Bruhn.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1