Future Vejle

Tak for jeres deltagelse ved vores informationsmøder omkring det nye projekt for talentudvikling i vores samarbejdsklubber i Future Vejle. Vi har lyttet til jeres tilbagemeldinger, og selv om mange er begejstrede for det oprindelige tilbud, har vi rettet lidt til i modellen, så vi forhåbentligt opnår endnu større opbakning, for kun med jeres opbakning kan vi gøre samarbejdet til en succes. Derfor ser tilbuddet om talentcentertræning i Future Vejle nu således ud:

Future Vejle talentcentertræning for drenge årgang 2006, 2007 og 2008

Du har nu mulighed for - som et ekstra tilbud oveni træningen i din egen klub - at få træning på et af Future Vejles talentcentre sammen med de dygtigste og mest motiverede spillere i området, hvor I bliver trænet af uddannede VB trænere.

Vi har 3 talentcentre - Egtved, Hedensted og VB Parken, og du kan se her, hvilket center din klub tilhører:

Egtved:

Ammitsbøl/Jerlev

Egtved IF

FB fodbold (Bredsten og Firhøje)

Give Fremad

Højen G&U

Jelling fS

Skibet IF

SSIF (Smidstrup-Skærup)

ØSVN IF (Øster Starup-Vester Nebel)

Hedensted:

Bredballe IF

Daugård IF

Engum UI

Hedensted IF

Juelsminde IF

Lindved GF

Løsning IF

Sole IF

Tørring/Ølholm IF

Uldum IF

ØNIF (Øster Nykirke)

Vejle:

Grejs-Dalen IK

Hover IF

Vejle Boldklub

Vejle FC

Vejle Kammeraterne

Vinding SF

Der er optagelsesdage i august og det foregår i VB Parken, Hellumvej 9, 7100 Vejle både på græs- og kunstbane - det er gratis at deltage til optagelsesdagen.

U10: fredag den 11.08.17 kl 16.30-19.30

U11: onsdag den 16.08.17 kl 16.30-19.30

U12: fredag den 18.08.17 kl 16.30-19.30

Du får besked, om du er optaget senest den 25.08.17. Selve træningen starter den 1/9-17.

Der bliver til hvert center optaget ca 20 spillere til U10, ca 20 spillere til U11 og ca 20 spillere til U12, dvs. ca 60 spillere på hvert center på tværs af årgange, og ca 60 spillere pr årgang i alt på de 3 centre, hvilket igen vil sige, at vi tilbyder ca 180 spillere ekstra talenttræning, så vi også i fremtiden kan tilbyde topfodbold i regionen.

Det koster 1099,- at deltage (hvis man bliver optaget på et talentcenter), og beløbet indbetales inden opstart.

Som Future Vejle talentcenter deltager får du:

24 kvalitetstræninger fordelt over en hel sæson af uddannet VB træner

Træningerne ligger om fredagen, for U10 og U11 kl. 16.30-17.45 og for U12 kl. 18.00-19.15. Datoer udmeldes ifm. opstart

Målmandstræning tilpasses løbende og vi garanterer ikke målmandstrænere til hver træning

Individuel evaluering og sparring fra trænerne

Mulighed for at repræsentere hele vores region på Future Vejle talentholdet - se yderligere info nedenfor

Sæsonkort til VB’s 1. divisionsholds hjemmekampe (værdi 450,-)

Fællesspisninger 2 gange om året (med sine TC kammerater)

Talentcenterstævne (primo december) hvor talentcentrene møder hinanden

Store fodboldoplevelser

Et superfedt venskab og netværk med spillere fra andre klubber i området

Mulighed for at komme et skridt nærmere den store drøm om at blive professionel fodboldspiller

Du tilmelder dig til optagelsesdagen ved at sende en mail til futurevejle@vejleboldklub.dk senest den 1/8-17. Træneren må også gerne koordinere tilmeldingen og samle alle tilmeldingerne i én email.

Ved tilmeldingen oplyses følgende:

Spillernavn:

Fødselsdato:

Position:

H./V. benet:

Særlige kendetegn/evner:

Tlfnr.:

Yderligere informationer:

Klub:

Hold/niveau:

Trænerens navn:

Trænerens email:

Trænerens tlfnr.:

Future Vejle talenthold for U10, U11 og U12

Gennem træningerne og til talentcenterstævnet scouter vi spillere med særligt udviklingspotentiale, som får tilbud om at komme med på Future Vejle talentholdet. Vi har Future Vejle Talenthold på U10, U11 og U12, som fra nytår og frem til sommerferien får ekstra træninger og deltager i nogle kampe/stævner. Det koster ikke noget at deltage på Future Vejle talenthold.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1