Gundelund udtaget til træningssamling

Vejle Boldklubs Thomas Gundelund (f. 2001) er blevet udtaget til træningssamling med det danske U/16-landshold i Vildbjerg i perioden 14.- 15. marts.

U/16-landstræner Michael ”Mex” Pedersen havde i januar samlet U/16-landsholdet på Cypern, hvor der blev spillet to kampe. Her fik den nye landstræner et indblik i årgang 2001 og nu har han så udtaget 26 spillere til en træningssamling i Vildbjerg senere på måneden. Se hele truppen her.

Samlingen er spillernes sidste mulighed for at vise sig frem overfor landstræneren, der fra den 11. april til den 17. april spiller en international turnering i Frankrig mod Brasilien, Marokko og to ukendte modstandere i placeringskampe.

15-årige Thomas Gundelund fik uofficiel debut på U/16-landsholdet på Cypern i januar. Læs mere om den unge VB-spillers oplevelser med landsholdet her. Så sent som tirsdag aften fik Gundelund en lille halv time på banen, da det VB's reservehold mødte Hedensted IF fra Jyllandsserien.

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1