Talenterne møder EfB

Vejle Boldklubs ungdomshold møder på lørdag Esbjerg fB på udebane i U/17- og U/19-Ligaen. Kampene spilles på banerne ved anlægget på Gl. Vardevej 88.

Efter et par ugers kamppause, skal Vejle Boldklubs ungdomselitehold i aktion igen. Efter nederlagene til FC København for U/17- og U/19-holdet jagter ungdomsholdene oprejsning mod Esbjergs talenter. EfB er blandt landets bedste U/19-Ligahold, mens opgøret på forhånd tegner mere jævnbyrdigt i U/17-Ligaen, hvor holdene ligger side om side i tabellen. I går onsdag vandt EfB i U/17-pokalturneringen over VB med 4-2, men omvendt vandt VB i efteråret mødet mellem klubberne i ligaen på et sent sejrsmål.

I U/19-Ligaen kan vestjyderne ikke løbe fra favoritværdigheden. EfB har i foråret besejret FC København og FC Midtjylland og med en god slutspurt, kan Esbjerg vinde ligaen. VB har dog ofte spillet helt lige kampe med EfB i Esbjerg. I sidste sæson spillede klubberne 0-0 i Esbjerg og 4-4 i Vejle. I efteråret var EfB dog skarpere og bedre end og VB og vandt 5-0 i Vejle. De to klubber mødtes i vinter i en træningskamp, hvor VB vandt, så hvis VB’erne finder de bedste takter fra foråret frem, kan opgøret sagtens vise sig helt åbent.

Cheftræner Claus Troelsens mandskab har, trods afklapsningen mod FCK, spillet et fornuftigt forår og med syv point i syv kampe kan holdene over i tabellen indhentes med en sejr. Til det seneste opgør mod FCK rådede vejlenserne over Chen Zirong (m) og Christian Kudsk fra A-truppen, men hvorledes kortene blandes denne gang er uvist. Esbjerg store U/19-profil er Anders Dreyer. Han er dog inde omkring Alka Superligaholdet i disse uger og forventes ikke med mod Vejle, hvor også Mark Brink Christensen til tider optræder.

Lørdag den 22. april

U/19-Ligaen kl. 12.00
Esbjerg – Vejle Boldklub

U/17-Ligaen kl. 14.15
Esbjerg – Vejle Boldklub

Kampene spilles på EfB’s anlæg på Gl. Vardevej 88, 6700 Esbjerg.

Tekst: Lars Christensen.
Foto: Sisse Bruhn.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP