Gundelund igen udtaget til landsholdet

Thomas Gundelund er igen udtaget til det danske U16-landshold, der om et par uger skal til en international turnering i Irland.

Den alsidige forsvars- og midtbanespiller på U17-Ligaholdet i VB, Thomas Gundelund, fik landsdebut d. 11. april mod selveste Brasilien til et stævne i Frankrig, hvor Danmark vandt 2-1 over sambadrengene. Nu har landstræner Michael ”Mex” Pedersen igen udtaget den unge VB’er til det hold, der d. 20. maj rejser til Irland for at spille UEFA Development turnering.

Danmark spiller d. 21. maj mod Kosovo, hvorefter Nordirland er modstanderen d. 23. maj inden Irland venter i den sidste kamp d. 25. maj.

Se hele den danske trup her. 15-årige Thomas Gundelund skiftede til VB i sommer fra Skive IK, og han går lige nu på Vejle Idrætsefterskole. Læs mere om den unge spillers oplevelser med ungdomslandsholdet og de første seks måneder i klubben her.

Tekst: Jacob Thychosen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Sæsonen 2017-18 begynder søndag den 30. juli.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1