Missilet sikrede U17 sejren i overtiden

Vejle Boldklubs U17-hold er i den grad med i kampen om 6. pladsen efter en fortjent sejr på 2-1 over Viborg. Men det holdte hårdt for Søren Lykkes mandskab, som i første halvleg kom bagud 1-0, men for anden uge i træk viste flot moral og god form, da holdet på to mål af Mark "Missil" Rasmussen fik vendt kampen til en sejr på 2-1.

Første halvlegs indledning var ellers ikke for god for værterne, som efter 14 minutter kom foran ved holdets dygtige topscorer Oliver Haurits, som efter en omstilling overlistede Mathias Sanchez i VB-målet. Efter gæsternes føringsmål overtog hjemmeholdet mere og mere af spillet med storspillende Rami Ayman og Thais Damgaard i front. Vejlenserne spillede solidt pasningsspil og var farlige på den sidste tredjedel, men formåede ikke at få scoret, selvom de to førnævnte spillere havde deres muligheder med i alt syv afslutninger i første halvleg.

- I pausen var vi forholdsvis fortrøstningsfulde, da vi følte, at vi spillede fint uden om Viborgs pres og skabte fint med muligheder. Vi justerede lidt i vores pres, hvor vi var lidt udfordret på deres lange bolde, men ellers drejede det sig meget om at fortsætte, da vi havde en tro på, at spillerne var i god form og vi havde dygtige indskiftningsmuligheder, fortæller Søren Lykke.

Netop indskifterne gjorde i den grad en forskel, da William Førby og Mark Asp Rasmussen to minutter efter deres indskiftning var med til at skabe balance i regnskabet. Et skidt sparket udspark fra Viborg-målmanden endte hos Mark "Missil" Rasmussen og den store angriber var iskold, da de han udnyttede muligheden og gjorde det til 1-1. Resten af anden halvleg blev med vejlenserne meget på bolden, hvor energiske William Førby sammen med resten af offensiven hele tiden var en trussel mod Viborg-defensiven. Det blev til chancer til blandt anden Thais Damgaard og Mark Asp Rasmussen, men det lignede en pointdeling indtil langt inde i dommeren tillægstid. Her var Viborg igennem med et af deres få angreb i anden halvleg, men et ellers godt slået indlæg blev grebet af VB-målmand Mathias Sanchez, som lynhurtigt sendte Thais Damgaard afsted i en omstilling. Thais Damgaard fandt derefter Mark "Missil" i dybden og til manges overraskelse valgte den hurtige angriber med det hårde spark at sparke på mål fra en halv spids vinkel, og bolden blev kanoneret op i det nærmeste hjørne til stor jubel for de unge VB-spillere.

Kort efter fik en ellers godt spillende Thais Damgaard et meget unødvendigt og dumt rødt kort, da han kastede bolden ind på en Viborg-spiller.

- Udover Thais' virkelig dumme røde kort, så var der ikke meget negativt fra den kamp. I perioder spillede drengene virkelig flot fodbold, og vi havde styr på Viborg. Man er selvfølgelig ekstra tilfreds, når man scorer sejrsmålet så sent, fortæller Søren Lykke og uddyber:
- Ligesom i sidste uges kamp mod Brøndby var vores indskiftere med til at gøre en forskel. Truppen har en god bredde og kvalitet, og derudover virker spillerne til at være i bedre form end modstanderne, siger VB-træneren.

U17-mandskabet har nu kamppause indtil lørdag d. 27. maj, hvor HB Køge på Vejle Stadion venter i sæsonens næstsidste kamp.

Kampfakta: 
Vejle Boldklub - FK Viborg 2-1 (0-1)
14. 0-1 Oliver Haurits
55. 1-1 Mark Asp Rasmussen
83. 2-1 Mark Asp Rasmussen

Kort:
84. Thais Damgaard (rødt)

Indskiftninger: 
53. Louie Steven Jacobsen ud Mark Asp Rasmussen ind
53. Jakob Kristensen ud William Førby ind
75. Alexander Jensen ud Waris Faghir ind

Vejle Boldklubs startopstilling: 
Mathias Peguero Sanchez Eriksen

Thomas Gundelund
Kasper Poulsgaard
Christian Hechmann (anfører)
Kasper Christoffersen

Jakob Kristensen
Alexander Jensen
Lundrim Hetemi
Rami Ayman

Thais Damgaard

Louie Steven Jacobsen

Bænken:
Waris Faghir
William Førby
Mark Asp Rasmussen

Tekst: Jacob Thychosen.

Foto: På billedet ser vi Mark "Missil" få ros af Vejle Boldklubs mangeårige dygtige holdleder Lars Hansen.


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1

FC Fredericia-Vejle Boldklub

35. 1-0 Denis Fazlagic
38. 1-1 Imed Louati (straffespark)
78. 2-1 Mathias Hebo Rasmussen
86. 3-1 Oliver Feldballe
Tilskuere: 1.092
Dommer: Jesper Nielsen

Læs kampreferat

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: