Kåringer i talentsektoren

Vejle Boldklubs ungdomsafdeling havde afslutning med ledere, trænere, spillere og forældre mandag eftermiddag på Vejle Stadion. Her blev årets U/16-, U/17- og U/19-spiller kåret, ligesom årets talent blev uddelt.

Årets VB-talent: Sebastian Bruhn (1998)
Prisen blev overrakt af U19-træner Claus Troelsen, som blev suppleret af talentchef Steen Thychosen, der blandt andet gav U19-holdets angriber disse ord med på vejen:
- Sebastian Bruhn er en spiller, der i den grad har flyttet sig i den sidste sæson. Sebastian har ikke altid været den spiller, som alle har troet på, men har altid arbejdet benhårdt. Det har i denne sæson blandt andet givet en fortjent debut på klubbens 1. hold i 1. division. Derudover må man sige, at han må være drøn irriterende at spille overfor som forsvarsspiller, da han er ekstrem pågående og har en enorm fart.

Årets U19-spiller: Kasper Nøhr (1998)
Prisen som årets spiller på U19-Ligaholdet blev uddelt af træner Claus Troelsen. Han gav blandt andet forsvarsspilleren disse ord med på vejen ind i 1. holdstruppen:
- Kasper Nøhr har spillet en enorm stærk sæson. Han har været blandt holdets bedste i alle kampe og har udviklet sig til at være en profil i Ligaen. Han er en spillende midterstopper, som spiller med en lethed og elegance. Men samtidig spiller han med hårdhed i det defensive arbejde. Nøhr er i den grad en vinder, når der er kamp, hvilket smitter af på holdet. Vi glæder os til at se ham i 1. holdstruppen.

Årets U17-spiller: Lundrim Hetemi (2000)
På U17-Ligaholdet gik prisen som årets spiller til midtbanespilleren Lundrim Hetemi, der fik et par ord med på vejen fra træner Søren Lykke:
- U17-holdets sæson er afspejlet meget godt i Lundrim
 Hetemi. Han har igennem hele sæsonen været ualmindelig stabil, og har et meget højt bundniveau. Han er fantastisk at have i en trup, hvor han med sin professionelle indstilling formår at skabe en god træningskultur på holdet. Lundrim er teknisk dygtig og rigtig spilintelligent. Lundrim Hetemi er ligeledes kendetegnet, ved at være en god kammerat og så kommer han altid med højt humør og en lyst og nysgerrighed til at blive bedre til hver træning.

Årets U16-spiller: Thomas Gundelund (2001)
Den yngste spiller i rækken af kåringer var til årets U16-spiller, som blev landsholdsspiller Thomas Gundelund, der fik følgende ord med på vejen af træner Søren Lykke.
- Thomas er en spiller, der altid er hundrede procent parat til at blive bedre. Han har sæsonen igennem holdt et højt niveau og lavet få fejl. Thomas er altid god til at agere, og han bliver aldrig usikker i de situationer, som han bliver kastet ud i. Før sæsonen havde han aldrig spillet forsvarsspiller, men nu er han på landsholdet som back, hvilket understreger Thomas' kvaliteter som spiller ret godt. Han er teknisk dygtig og har et godt blik for spillet.

Se også denne nyhed fra juni sidste år, hvor der ligeledes var kåringer til sæsonafslutningen.

På billedet ses fra venstre mod højre: Thomas Gundelund, Sebastian Bruhn, talentchef Steen Thychosen, Kasper Nøhr og Lundrim Hetemi.

Tekst: Jacob Thychosen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1