U19 kørt over af FCK

U19-holdet spillede en flot første halvleg, men blev kort over i anden halvleg af et veloplagt tophold fra FC København.

De første 45 minutter var en ligeværdig fodboldkamp mellem to dygtige U19-hold, som hver havde deres perioder. Værterne kom foran efter 17 minutter, da en Carlo Holste bragte københavnerne foran 1-0. Kort efter fik Vejle Boldklub udlignet på straffespark ved Nikolaj Lebæk. Kort før pausen gjorde FC København det til både 2- og 3-1. Begge mål var et par virkelig flotte mål, der viste hjemmeholdet høje niveau. Kort før pausen sparkede en godt spillende Arbnor Mucolli bolden på overliggeren, men nærmere et comeback kom VB ikke og måtte gå til pausen bagud 1-3. En hård skæbne for Claus Troelsens mandskab, som ellers havde leveret en flot første halvleg.

- I de første 45 minutter var vi godt med rent spillemæssigt. Derudover var der god fight og vilje, men FC København var effektive, og det en pauseføring til dem, forklarer Claus Troelsen.

Anden halvleg blev en lang nedtur for Vejle Boldklub, som indkasserede fire mål og i den grad var udfordret mod de dygtige værter. De to første København-scoringer faldt i starten af halvlegen, og de knækkede vejlenserne.

- De sidste 45 minutter var ingen sjov oplevelse for nogen omkring holdet. Vi blev kørt ud af banen, og i den periode ville jeg gerne have set noget mere mandsmod og omtanke, siger Claus Troelsen.

Sebastian Bruhn reducerede i slutningen af kampen på et straffespark begået mod ham selv.

I opgøret mod FC København var der U19-Ligadebut til kinesiske Chen Zirong (1998) i målet.

U19-holdet spiller igen lørdag d. 22. april, når topholdet Esbjerg venter på udebane.

Kampfakta:
FC København – Vejle Boldklub 7-2 (3-1)
17. 1-0 Carlo Holste
20. 1-1 Nikolaj Lebæk (straffespark)
38. 2-1 Mathias Bonde
42. 3-1 Victor Jensen
49. 4-1 Victor Jensen
53. 5-1 Carlo Holste
61. 6-1 Henrik Bellman
83. 7-1 Jonathan Frimann
85. 7-2 Sebastian Bruhn (straffespark)

Kort: