Talenterne møder Brøndby

I dag tager Vejle Boldklubs ungdomshold endnu en gang turen over Storebælt, når mandskaberne skal møde Brøndby IF med både U17- og U19-holdet.

Brøndby IF har de seneste år forsøgt at kickstarte deres ungdomsarbejde med store økonomiske udgifter, og det begynder så småt at hjælpe i forhold til resultater, hvor Brøndby begynder sig at nærme sig tidligere tiders niveau i ungdomsligaerne.

I U17-rækken ligger Brøndby placeret som nummer to point og har stadigvæk mulighed for at vinde rækken, hvor AGF er nummer et.
Efter en vild første halvleg i efteråret vandt Brøndby 4-2 over Vejle Boldklub på Vejle Idrætsefterskole. VB kom ellers foran 2-1 i kampen, men var ved pausen bagud 4-2 og Brøndby vandt en fortjent sejr.
Vejle Boldklubs U17-hold har i de seneste to kampe tabt til topholdene AGF og FC Midtjylland.

Hos de lidt ældre ungdomsspillere i U19-rækken er Brøndby med deres 20 point på 8. pladsen placeret fem point foran Vejle Boldklub. Den omvendte kamp på kunstgræsbanen på Vejle Idrætsefterskole endte 1-1 efter Sebastian Bruhn ellers havde bragt vejlenserne foran 1-0.

Lørdag d. 6. maj

U19-Ligaen kl. 12.00
Brøndby IF - Vejle Boldklub
Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

U17-Ligaen kl. 14.15
Brøndby IF - Vejle Boldklub
Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby

Tekst: Jacob Thychosen

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1