Landsholdsdebut til Jonas Andersen

Den stærke angriber på Vejle Boldklubs U/19-Ligahold, Jonas Andersen (f. 1999), debuterede torsdag aften på det danske U/18-landshold. Danskerne tabte 0-1 til Grækenland i Slagelse og Lucas From og Arbnor Mucolli var også på banen.

17-årige Jonas Andersen har været sæsonens helt store åbenbaring på Vejle Boldklubs U/19-Ligahold. Den uortodokse og målfarlige angriber kom ind som et ubeskrevet blad i efteråret, men den tidligere Vinding SF-spiller har siden arbejdet hårdt og scoret mange vigtige mål. Det resulterede for et par uger siden i, at han blev udtaget til U/18-landsholdets to kampe mod Grækenland.

Den første blev spillet torsdag aften i Slagelse. VB’s Lucas From og Arbnor Mucolli spillede fra start, mens Jonas Andersen blev indskiftet i 76. minut. From blev udskiftet midt i anden halvleg, mens Arbnor spillede hele kampen på den danske midtbane. Grækenland vandt opgøret 1-0 på et mål scoret efter en halv time.

Der er revanchekamp mod Grækenland på søndag den 11. juni kl. 15.00. Denne gang mødes holdene på Herfølge Stadion.

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1