Reserverne tabte lokalopgøret

Vejle Boldklubs reservehold tabte mandag eftermiddag 1-0 til AC Horsens på udebane ved CASA Arena. Sejrsmålet scorede Thomas Rohde 20 minutter før tid og det mål fik VB aldrig svaret tilbage på.

Assistenttræner Johan Sandahl stod i spidsen for reserveholdet for første gang, da VB gæstede lokalrivalerne i nord på deres træningsanlæg ved hjemmebanen CASA Arena på Langmarksvej.

- Det var en okay kamp fra vores side. Jeg vil altid gerne vinde og var skuffet over resultatet, men den kunne være gået begge veje. Vi mødte et AC Horsens-hold der forsvarede godt og var gode på dødbolde, men mange af de spillere der ikke spillede fuldtid i går mod AB, fik spillet 90 minutter og det var vigtigt for dem, siger Johan Sandahl.

- Vi havde mange offensivespillere til rådighed og det betød, at nogle af dem spillede på nye positioner. Det var lidt op og lidt ned, men indsatsen var helt okay. Chancemæssigt stod der vel 3-3 eller 4-4, men de scorede på deres chance og det gjorde vi ikke. D’Avila har en mulighed for at score og vi kommer til et par muligheder efter kontramuligheder, men fik ikke scoret, siger Johan Sandahl.

Imed Louati var oprindeligt i truppen, men trænerteamet vurderede, at tuneseren efter den lange skadespause havde bedst af at træne.

Sådan så AC Horsens kampen.

I reserveholdsturneringen er den kommende kamp mod SønderjyskE på mandag den 27. marts udsat. Klubberne mangler endnu at blive enige om en ny spilledato. Se kampprogrammet her.

Kampfakta:
AC Horsens – Vejle Boldklub 1-0 (0-0)
70. 1-0 Thomas Rohde

Rasmus Henriksen
Mario Álvarez
Mathias Eriksen
Chen Zirong (m) (ikke benyttet)

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Onsdag den 5. april 2017 kl. 19.00

Division