Reserverne i dramatisk remis

Vejle Boldklubs reservehold spillede tirsdag eftermiddag 1-1 i udekampen mod Brøndby. I et dramatisk opgør faldt de to scoringer og en udvisning til hjemmeholdet allerede inden for de første fem minutter.

Assistenttræner Johan Sandahl var mandag med Vejle Boldklubs reservehold til udekamp i Brøndby mod et hold bestående af Superliga-reserver. Efter nederlaget til vejlenserne senest i turneringen, kom VB igen på tavlen med et point. Brøndby tog føringen i det første minut og herfra gik det stærkt i åbningen af kampen på bane 2 ved Brøndby Stadion.

- Brøndby kommer igennem i vores venstre side og slår et indlæg, som de scorer på. Det var fine kombinationer og de slår en pasning ind, som vi ikke får forsvaret os imod, siger Johan Sandahl.

Efter målet fik Vejle Boldklubs Mario Álvarez en friløber mod Brøndby-målmanden. VB’s colombianske angriber blev nedlagt af en Brøndby-forsvarer, den til HB Køge-udlejede Mads Juel Andersen, der måtte se kampens kvindelige dommer hive det røde kort op af lommen og marchordre.

- Da Patrick Rasmussen udligner efter en friløber i det 4. minut, er det den tredje friløber vi har i kampen. Mario Álvarez har de to første, hvor Brøndby-forsvaret på den anden får deres udvisning. Kort efter er det Patrick Rasmussen der udligner til 1-1, siger Johan Sandahl.

Derfra kunne svenskeren se et opgør, hvor værterne trak sig en smule tilbage, mens meget af initiativet blev overladt til gæsterne.

- Derefter forsøger vi at angribe meget, mens Brøndby forsvarer. Jeg er tilfreds nok med vores spil og resultatet, men det blev et andet opgør end vi forventede, vi skulle herover for at spille. Det var med meget lavt tempo. De første fem minutter var meget dramatiske med frem og tilbage, mens vi bliver en smule pressede i det sidste kvarter. Indimellem har vi bolden meget og kombinerer fornuftigt på deres halvdel, men får ikke scoret, opsummerer Johan Sandahl, der fremhævede to af spillerne.

- Hu Ruibao og Mario Álvarez arbejder ekstra hårdt mod Brøndby. Ruibao er en spændende spiller, men han behøver kampe for at udvikle sig, og det fik han her. Han er dygtig i forsvarsspillet og han kan blive et aktiv på sigt, siger Johan Sandahl.

Fem minutter før tid indskiftede han unge Thais Damgaard Nielsen for målscorer Patrick Rasmussen, men U/17-Ligaspillerne fik kun 45 sekunder på banen, inden en skade tvang ham ud i igen.

Sådan så Brøndby kampen.

Reserveholdet skal i kamp igen tirsdag den 2. maj kl. 15.00. Her gælder en kamp mod AGF i VB Parken. Se stillingen i pulje 2 her.

Kampfakta:
Brøndby IF – Vejle Boldklub 1-1 (1-1)
1. 1-0 Armend Aslani
4. 1-1 Patrick Rasmussen

Kort:
3. Mads Juel Andersen, Brøndby (rødt kort)
Gaël Ondoua (gult kort)

Indskiftninger:
78. Arbnor Mucolli ud Nikolaj Lebæk ind
85. Patrick Rasmussen ud Thais Damgaard Nielsen ind
86. Thais Damgaard Nielsen ud Gleb Lubin ind

David Lazar (anfører)

Simon Nagel
Hu Ruibao
Lucas Maia
Yue Xin

D’Avila Ba Loua
Gaël Ondoua
Arbnor Mucolli
Oliver Drost

Mario Álvarez
Patrick Rasmussen

Bænken:
Nikolaj Lebæk
Thais Damgaard Nielsen
Gleb Lubin
Chen Zirong (m) (ikke benyttet)

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1