Reserverne udspillet af AaB

Vejle Boldklubs reservehold blev udspillet i mandagens reserveholdskamp i Aalborg mod AaB. Kampen endte med en sejr på 7-1 til nordjyderne. Simon Nagel scorede VB’s reduceringsmål, da han tidligt udnyttede et straffespark.

Efter flere gode og jævnbyrdige reserveholdskampe i foråret, så tabte Vejle Boldklubs reservehold klart, da de mandag besøgte AaB på anlægget på Hornevej. De nordjyske værter var klart bedst og besejrede VB med klare 7-1. Assistenttræner Johan Sandahl stod med ansvaret på sidelinjen og han ville ikke bortforklare de grimme cifre.

- Der er ikke spillet mange minutter, da der allerede står 2-1. Vi gør en okay figur i indledningen af kampen, men resten er meget dårligt og vi lykkedes ikke med at spille den form for fodbold, som vi gerne ville. AaB er bedre i alle spillets facetter og gør en god kamp, mens vi har problemer, siger Johan Sandahl.

Simon Nagel reducerede til 2-1 efter godt og vel ti minutter, da han sendte et straffespark i nettet.

- Straffesparket bliver tilkendt, da en AaB spiller bliver dømt for hands i feltet på et indlæg. Vi var ikke rigtig tæt på at reducere yderligere undervejs. De sidste to mål til AaB i slutminutterne er unødvendige og cifrene ender med at blive rigtig grimme, siger Johan Sandahl.

Han pegede på U/19-Ligaholdets angriber Jonas Andersen, som vejlensernes bedste mand i reserveholdskampen.

Sådan så AaB kampen.

Reserveholdet spiller igen på mandag den 15. maj kl. 14.00. Modstanderen er SønderjyskE på udebane.

Kampfakta:
AaB – Vejle Boldklub 7-1 (4-1)
7. 1-0 Edison Flores
9. 2-0 Nikolaj Lyngø
11. 2-1 Simon Nagel (straffespark)
22. 3-1 Marco Ramkilde

Gleb Lubin
Alvaro Verwey
Oliver Østergaard Pedersen
David Lazar (m) (ikke benyttet)

Tekst: Lars Christensen.

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Sæsonen 2017-18 begynder søndag den 30. juli.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1