VB stopper samarbejdet med Ove Christensen

Vejle Boldklub har valgt at ophæve samarbejdet med cheftræner Ove Christensen.

- Efter 16 kampe uden en sejr ser vi os nødsaget til at skabe en nødvendig fornyelse af det daglige arbejde omkring holdet og i spillestilen. Ved forandringen forventer vi at kunne frigøre energi og forløse et yderligere potentiale i den enkelte spiller og i holdet, udtaler sportschef Hans Lauge.

- Ove Christensen har været ansat i VB siden marts 2007 og har ydet sit markante bidrag til professionaliseringen af Vejle Boldklub. Hans – og holdets - største succes var oprykningen fra 1. division til SAS Ligaen med 78 points – dansk rekord for avancement til den bedste række. Ove har i alle døgnets timer brændt for Vejle Boldklub, og han kan forlade klubben med en bevidsthed om at hans arbejde har været værdsat og har haft stor betydning i en tid, der har været præget af udvikling og fornyelse. Vejle Boldklub ønsker Ove held og lykke i hans videre karriere, udtaler sportschef Hans Lauge.

Talentchef Lasse Christensen og 2.træner Ole Schwennesen overtager ansvaret for SAS Liga truppen. Trænerduoen bliver assisteret af U-trup træner Jesper Søgaard.

De nedenstående nyhedsbokse kan flyttes ved at trække i boksene med musen. De kan også minimeres og lukkes ved at klikke på . I bunden af siden kan du nulstille placeringen og åbne lukke ved at klikke på

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 13.45.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

27-05-17 FC Fredericia-Vejle Boldklub 3-1