VB skriver kontrakt med Godwin Antwi

Vejle Boldklub har lavet en halvårig aftale med den 21-årige forsvarsspiller Godwin Antwi. Ghaneseren med spansk pas var i november på en uges prøvetræning i Nørreskoven. Her overbeviste Godwin Antwi så meget, at han nu er kommet på kontrakt.

- Godwin Antwi har et stort potentiale og har fået en god fodbolduddannelse i Liverpool FC, men frem for alt har han det, som vi søger i en central forsvarsspiller. Han er hurtig, fysisk stærk og god med hovedet, siger Vejle Boldklubs cheftræner Mats Gren.

- Vi har set ham i samspil med vores egne spillere til prøvetræning, og Godwin Antwi har vist sig at være en interessant spiller. Nu har vi seks måneder til at se hinanden an, siger Mats Gren.

Forsvarsspilleren har fået sin fodboldopdragelse i Liverpool FC, men opnåede aldrig en førsteholdskamp i storklubben, hvor han spillede fra sommeren 2005 til sommeren 2009. Til gengæld har han blandt andet været anfører for reserveholdet, ligesom Godwin Antwi har været lånt ud til flere mindre engelske klubber blandt andre Hartlepool, Tranmere Rovers og senest Hereford United.

Godwin Antwi har spillet fire U/19-landskampe for Spanien.

Tekst: Henning Jepsen – Foto: Romshule.dk

De nedenstående nyhedsbokse kan flyttes ved at trække i boksene med musen. De kan også minimeres og lukkes ved at klikke på . I bunden af siden kan du nulstille placeringen og åbne lukke ved at klikke på

Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP