Brian Nielsen skifter til New York Red Bulls

Vejle Boldklubs Brian Nielsen følger i fodsporet på sin tidligere holdkammerat Ibrahim Salou og skifter med øjeblikkelig virkning til amerikanske New York Red Bulls på en lejeaftale, der gælder resten af året. Den 23-årig offensivspiller står noteret for 99 kampe i Vejle-trøjen og har scoret 18 mål, siden han kom til VB i sommeren 2005 fra AB.

I forbindelse med lejeaftalen udtaler direktør i VB Sport A/S Henrik Tønder:

- Det har været spændende at følge Brian Nielsen igennem mere end 4 år og se hans udvikling både fodboldmæssigt og menneskeligt. Brian Nielsen er nu klar til at tage næste skridt i sin karriere. Vi takker Brian Nielsen for indsatsen i Vejle Boldklub og ønsker ham alt mulig held og lykke i USA, siger Henrik Tønder.

Brian Nielsen har kontrakt med Vejle Boldklub frem til årsskiftet.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Vejle Boldklub, selvom den har budt på op- og nedture. Jeg har lært en masse af min tid i VB, og så er jeg blevet en bedre fodboldspiller, ellers var jeg vel heller ikke interessant for andre klubber. Først og fremmest har jeg udviklet mig fysisk, for jeg var kun en lille spinkel knægt, da jeg kom til Vejle Boldklub, og så er jeg blevet klogere på fodbold, og hvad der kræves for at være professionel, siger Brian Nielsen.

- Jeg vil gerne takke alle mine trænere i tiden i Vejle Boldklub, samt fansene, som har støttet os gennem op- og nedture, og så selvfølgelig gutterne i omklædningsrummet. Jeg har fået rigtig mange gode kammerater i min tid i Vejle Boldklub. Nu ser jeg frem til de nye udfordringer og glæder mig til at komme i gang, siger Brian Nielsen. 

 

De nedenstående nyhedsbokse kan flyttes ved at trække i boksene med musen. De kan også minimeres og lukkes ved at klikke på . I bunden af siden kan du nulstille placeringen og åbne lukke ved at klikke på
FØRSTEHOLD
TV
GENERELLE NYHEDER
U19 NYHEDERFrøs Herreds Sparekasse

NÆSTE HJEMMEKAMP


Søndag den
2. november 2014
kl. 15.00

NordicBet Liga

Kampkalender

torvehallerne.png
 
SENESTE KAMP

30-10-14 Vejle Boldklub-AaB 0-1

Vejle Boldklub-AaB

100. 0-1 Thomas Augustinussen

Tilskuere: 2.244
Dommer: Dennis Mogensen

Læs kampreferat

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: