Esbjerg-back til VB

Vejle Boldklub har skrevet en 2-årig kontrakt med 19-årige Peter Ankersen. Den unge back og kantspiller skifter til VB efter sommerferien. Han kommer fra Esbjerg fB, hvor han har kontraktudløb.

- Vi har hentet Peter Ankersen, fordi vi i truppen og i klubben i øjeblikket mangler backer også i forhold til, hvad vi har på vej i talentsektoren. Peter Ankersen er en forsvarsspiller med god speed, og han er aggressiv i duelspillet. Peter Ankersen har været igennem en god skoling i Esbjerg fB, hvor han har mødt folk, der har formået at guide ham i forhold til livet som fodboldspiller, og det har han bygget videre på gennem træning med Esbjerg fB’s førsteholdstrup, siger chefscout i Vejle Boldklub Lars Bach.

Den unge forsvarsspiller glæder sig over skiftet til Vejle Boldklub.

- Jeg har valgt Vejle Boldklub, fordi jeg ser det som en god udfordring, og fordi VB er et godt sted for unge spillere. Jeg har hørt en masse godt om klubben, blandt andet at der er et godt træningsmiljø, og at spillerne har det godt sammen socialt. Så det var ikke det sværeste valg, siger Peter Ankersen.

- Min målsætning er at klø på fra start, og så må vi, hvad det rækker til. Jeg regner ikke med at spille fast. Det handler for mig om at komme tæt på holdet hurtigst muligt, siger Peter Ankersen.

Peter Ankersen kommer til at optræde i trøje nr. 19 for Vejle Boldklub.

Tekst: Henning Jepsen.

De nedenstående nyhedsbokse kan flyttes ved at trække i boksene med musen. De kan også minimeres og lukkes ved at klikke på . I bunden af siden kan du nulstille placeringen og åbne lukke ved at klikke på
TV
U17 NYHEDER