VB ansætter målmandstræner

Vejle Boldklub ansætter Henrik Ipsen som målmandstræner. Den 36-årige tidligere SønderjyskE-målmand begynder i sit nye job efter sommerpausen på en etårig aftale. Som målmandstræner i VB skal Henrik Ipsen træne de ældste målmænd i eliteafdelingen, og samtidig skal han være backup for Kristian Fæste ved skader og karantæne.

- Vi har valgt at ansætte Henrik Ipsen, fordi han qua sine mange år som målmand har mange erfaringer at dele ud af, og samtidig har han haft en lignende rolle i SønderjyskE, hvor han har hjulpet blandt andre David Ousted. Henrik Ipsen har en god personlighed. Han er et roligt væsen og er tillidsvækkende i forhold de målmænd, han arbejder med, siger chefscout i Vejle Boldklub Lars Bach.

Henrik Ipsen glæder sig til sit nye arbejde og har gjort sig sine overvejelser omkring rollen som både målmandstræner og reservemålmand.

- Det var efter lange overvejelser, at jeg sagde ja, fordi der tidligere er set eksempler på, at sådanne konstellationer med en kombineret målmandstræner/reservemålmand ender skidt. Og jeg har drøftet med mig selv, om det var det, jeg ville. Men jeg har set Kristian Fæste nogle gange, og jeg synes, at det kunne være utroligt spændende at komme til at arbejde med ham. Han har et stort potentiale. Jeg er hundrede procent afklaret med, at jeg er reservemålmand, og det er Kristian Fæste, vi satser på, siger Henrik Ipsen.

- Jeg har brugt det seneste års tid på at tænke over, hvad jeg ville. Jeg har stået på mål på højeste niveau gennem mange år og har mange erfaringer, jeg gerne vil give videre, så det var meget naturligt at gribe chancen inden for målmandstræner-faget. Jeg glæder mig helt vildt til at begynde arbejdet med Kristian Fæste og de andre målmand i VB. I det seneste år har jeg arbejdet med de unge målmænd i SønderjyskE, og det har været utroligt spændende, siger Henrik Ipsen.

De nedenstående nyhedsbokse kan flyttes ved at trække i boksene med musen. De kan også minimeres og lukkes ved at klikke på . I bunden af siden kan du nulstille placeringen og åbne lukke ved at klikke på
BUSINESS NYHEDER
KUV NYHEDER