NYHEDSARKIVET

2-årig kontrakt til Jesper Jensen

Vejle Boldklub har lavet en 2-årig aftale med midtbanespilleren Jesper Jensen gældende fra sommer. Den 22-årige spiller, som det seneste halve år har været lejet ud fra SønderjyskE til Vejle Boldklub, er købt fri i den sønderjyske klub.

Jesper Jensen står foreløbig noteret for 8 kampe i Vejle-trøjen.

- Vi har valgt at skrive kontrakt med Jesper Jensen, fordi han er en midtbanetype, som vi ikke har mange af truppen, for hans force er dybdeløbene. Jesper Jensen er yderst professionel og gør altid sit bedste til træning, og det er vigtigt i den proces, vi er i. Jesper Jensen er som spiller karakteriseret ved at være en stor fighter med stor løbevillighed og en fantastisk indstilling, siger cheftræner Mats Gren.

Midtbanespilleren glæder sig over at have fået fremtiden på plads.

- Det gav lidt sig selv, at jeg gerne ville fortsætte i Vejle Boldklub. Jeg er faldet rigtig godt til i klubben. Folk har været gode til at tage imod mig, og jeg har følt mig som en del af holdet fra dag 1, og det skyldes ikke mindst den gode harmoni, der er i truppen. Jeg er blevet en bedre fodboldspiller i min tid i VB og kan godt lide den måde, som trænerne vil have os til at spille på. Jeg er rigtig glad for, at min fremtid er kommet på plads og glæder mig til fortsat at bidrage til Vejle Boldklubs udvikling, siger Jesper Jensen.
 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 7. maj 2017 kl. 13.45

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

23-04-17 Fremad Amager-Vejle Boldklub 2-3

Fremad Amager-Vejle Boldklub

4. 1-0 Olcay Senoglu (straffespark)
11. 1-1 Imed Louati
39. 2-1 Anders Kaagh
83. 2-2 Artem Favorov
90. 2-3 Dominic Vinicius (straffespark)
Tilskuere: 1.103
Dommer: Michael V. Jensen

Læs kampreferat

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: